CHRISTIANE G. & FILS

Contactgegevens CHRISTIANE G. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANE G. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANE G. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OMER MOTTINT 91; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433250 (+32-81433250) 81433250 (+32-81433250)

Fax (fax): +32 (87) 672-83-41 +32 (87) 672-83-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANE G. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANE G. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANE G. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANE G. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANE G. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANE G. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANE G. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANE G. & FILS
Products information CHRISTIANE G. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02274688720
Ondernemingsnummer: 2724853515
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CHRISTIANE G. & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANE G. & FILS
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANE G. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANE G. & FILS
Addition kinds of activities for CHRISTIANE G. & FILS

23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
50230403. Veerkrachtige vloerbedekking: tegel of vel | Resilient floor coverings: tile or sheet
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij CHRISTIANE G. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANE G. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANE G. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANE G. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANE G. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANE G. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANE G. & FILS. Laat een reactie achter voor CHRISTIANE G. & FILS. CHRISTIANE G. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANE G. & FILS. Leave a respond for CHRISTIANE G. & FILS. CHRISTIANE G. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANE G. & FILS op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANE G. & FILS
Location of CHRISTIANE G. & FILS on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANE G. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANE G. & FILS CHRISTIANE G. & FILS: ALAIN VAN HILLE | ISABELLE | AEDES | HAMACH BELGI? | Paul Severs

Other related companies as CHRISTIANE G. & FILS: ALAIN VAN HILLE | ISABELLE | AEDES | HAMACH BELGI? | Paul Severs

CHRISTIANE G. & FILS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANE G. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274688720. Het bedrijf CHRISTIANE G. & FILS bevindt zich op het adres: RUE OMER MOTTINT 91; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in CHRISTIANE G. & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIANE G. & FILS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANE G. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANE G. & FILS, openstaande posities, locatie van CHRISTIANE G. & FILS op de kaart.

CHRISTIANE G. & FILS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANE G. & FILS, company assigned to the tax number BE02274688720. The company CHRISTIANE G. & FILS is located at the address: RUE OMER MOTTINT 91; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Begrafeniswezen. Products created in CHRISTIANE G. & FILS were not found.
The main activity of CHRISTIANE G. & FILS is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANE G. & FILS is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANE G. & FILS, open positions, location of CHRISTIANE G. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANE G. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANE G. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANE G. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANE G. & FILS, employees, financial statistics.