AXELLE TENTENVERHUUR

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AXELLE TENTENVERHUUR
Private companiesFurniture and Fixtures • AXELLE TENTENVERHUUR

Contactgegevens AXELLE TENTENVERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXELLE TENTENVERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXELLE TENTENVERHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIHEUVELSTRAAT 17; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14816124 (+32-14816124) 14816124 (+32-14816124)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXELLE TENTENVERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXELLE TENTENVERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXELLE TENTENVERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXELLE TENTENVERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXELLE TENTENVERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXELLE TENTENVERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXELLE TENTENVERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXELLE TENTENVERHUUR
Products information AXELLE TENTENVERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Toilettes Mobiles,Chapiteaux,Podiums.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXELLE TENTENVERHUUR
(Get full report from official database of BE for AXELLE TENTENVERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXELLE TENTENVERHUUR
Addition kinds of activities for AXELLE TENTENVERHUUR

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
35560201. Biscuitzaaimachines (machines) | Biscuit cutters (machines)
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle

Werken bij AXELLE TENTENVERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXELLE TENTENVERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXELLE TENTENVERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXELLE TENTENVERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van AXELLE TENTENVERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of AXELLE TENTENVERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXELLE TENTENVERHUUR. Laat een reactie achter voor AXELLE TENTENVERHUUR. AXELLE TENTENVERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXELLE TENTENVERHUUR. Leave a respond for AXELLE TENTENVERHUUR. AXELLE TENTENVERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXELLE TENTENVERHUUR op de google maps. Adres en contacten AXELLE TENTENVERHUUR
Location of AXELLE TENTENVERHUUR on the google maps. Address and contacts of AXELLE TENTENVERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come AXELLE TENTENVERHUUR AXELLE TENTENVERHUUR: Reynders J | VERBRUGGHE | STRATEX EUROPE | Damman S | VOETBALKANTIEN MOORTSELE

Other related companies as AXELLE TENTENVERHUUR: Reynders J | VERBRUGGHE | STRATEX EUROPE | Damman S | VOETBALKANTIEN MOORTSELE

AXELLE TENTENVERHUUR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXELLE TENTENVERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf AXELLE TENTENVERHUUR bevindt zich op het adres: KEIHEUVELSTRAAT 17; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Toilettes Mobiles,Chapiteaux,Podiums..
De hoofdactiviteit van AXELLE TENTENVERHUUR is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXELLE TENTENVERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXELLE TENTENVERHUUR, openstaande posities, locatie van AXELLE TENTENVERHUUR op de kaart.

AXELLE TENTENVERHUUR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXELLE TENTENVERHUUR, company assigned to the tax number BE01455383300. The company AXELLE TENTENVERHUUR is located at the address: KEIHEUVELSTRAAT 17; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Toilettes Mobiles,Chapiteaux,Podiums..
The main activity of AXELLE TENTENVERHUUR is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AXELLE TENTENVERHUUR is not available. You also can look at reviews of AXELLE TENTENVERHUUR, open positions, location of AXELLE TENTENVERHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXELLE TENTENVERHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXELLE TENTENVERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXELLE TENTENVERHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXELLE TENTENVERHUUR, employees, financial statistics.