Vlaams Radiobedrijf NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Vlaams Radiobedrijf NV
Private companiesFood Stores • Vlaams Radiobedrijf NV

Contactgegevens Vlaams Radiobedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaams Radiobedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaams Radiobedrijf NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruishoutemsesteenweg 197; 9750; Zingem, België

Telefoon (phone): 09 384 11 47; 09 384 40 84 (+32-09 384 11 47; 09 384 40 84) 09 384 11 47; 09 384 40 84 (+32-09 384 11 47; 09 384 40 84)

Fax (fax): 09 384 33 73 (+32-09 384 33 73) 09 384 33 73 (+32-09 384 33 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaams Radiobedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaams Radiobedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaams Radiobedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaams Radiobedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaams Radiobedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaams Radiobedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaams Radiobedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaams Radiobedrijf NV
Products information Vlaams Radiobedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Vlaams Radiobedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Local radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaams Radiobedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Vlaams Radiobedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaams Radiobedrijf NV
Addition kinds of activities for Vlaams Radiobedrijf NV

14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
26319903. Newsboard | Newsboard
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij Vlaams Radiobedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaams Radiobedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaams Radiobedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaams Radiobedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van Vlaams Radiobedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Vlaams Radiobedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaams Radiobedrijf NV. Laat een reactie achter voor Vlaams Radiobedrijf NV. Vlaams Radiobedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaams Radiobedrijf NV. Leave a respond for Vlaams Radiobedrijf NV. Vlaams Radiobedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaams Radiobedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Vlaams Radiobedrijf NV
Location of Vlaams Radiobedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Vlaams Radiobedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaams Radiobedrijf NV Vlaams Radiobedrijf NV: DEXIA | Lathouwers | Feestmaterialen Lieben | DEGLI SPRL | RESTAURANT DE KANDELAAR

Other related companies as Vlaams Radiobedrijf NV: DEXIA | Lathouwers | Feestmaterialen Lieben | DEGLI SPRL | RESTAURANT DE KANDELAAR

Vlaams Radiobedrijf NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaams Radiobedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf Vlaams Radiobedrijf NV bevindt zich op het adres: Kruishoutemsesteenweg 197; 9750; Zingem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Local radios. Producten gemaakt in Vlaams Radiobedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaams Radiobedrijf NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaams Radiobedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaams Radiobedrijf NV, openstaande posities, locatie van Vlaams Radiobedrijf NV op de kaart.

Vlaams Radiobedrijf NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaams Radiobedrijf NV, company assigned to the tax number BE01682250976. The company Vlaams Radiobedrijf NV is located at the address: Kruishoutemsesteenweg 197; 9750; Zingem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Local radios. Products created in Vlaams Radiobedrijf NV were not found.
The main activity of Vlaams Radiobedrijf NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaams Radiobedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Vlaams Radiobedrijf NV, open positions, location of Vlaams Radiobedrijf NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaams Radiobedrijf NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaams Radiobedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaams Radiobedrijf NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaams Radiobedrijf NV, employees, financial statistics.