Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition
Private companiesTobacco Products • Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

Contactgegevens Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai du Barbou 4; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 344 78 25; 04 344 78 30 (+32-04 344 78 25; 04 344 78 30) 04 344 78 25; 04 344 78 30 (+32-04 344 78 25; 04 344 78 30)

Fax (fax): 04 344 78 25 (+32-04 344 78 25) 04 344 78 25 (+32-04 344 78 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition
Products information Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

BTW identificatienummer (tax): BE05626617431
Ondernemingsnummer: 6300903320
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Dietitians

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition
(Get full report from official database of BE for Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition
Addition kinds of activities for Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
23719902. Glazen pels | Glazing furs
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition in sociale netwerken
Look for responds of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Laat een reactie achter voor Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Leave a respond for Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition. Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition op de google maps. Adres en contacten Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition
Location of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition on the google maps. Address and contacts of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: HUIS ALL MODA | Laenen K BVBA | JOZEF TIMMERMANS | ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT | Conseils et D茅veloppements

Other related companies as Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition: HUIS ALL MODA | Laenen K BVBA | JOZEF TIMMERMANS | ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT | Conseils et D茅veloppements

Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05626617431. Het bedrijf Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition bevindt zich op het adres: Quai du Barbou 4; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laboratories - General. Lijst met producten zijn Dietitians.
De hoofdactiviteit van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, openstaande posities, locatie van Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition op de kaart.

Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, company assigned to the tax number BE05626617431. The company Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is located at the address: Quai du Barbou 4; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laboratories - General. List of products are Dietitians.
The main activity of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition is not available. You also can look at reviews of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, open positions, location of Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Communautaire de l'Alimentation et de la Nutrition, employees, financial statistics.