DOMINIQUE DUVIVIER

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • DOMINIQUE DUVIVIER
Private companiesTransportation Equipment • DOMINIQUE DUVIVIER

Contactgegevens DOMINIQUE DUVIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE DUVIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE DUVIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE NELLIE MELBA 36; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25238954 (+32-25238954) 25238954 (+32-25238954)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE DUVIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE DUVIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE DUVIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE DUVIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE DUVIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE DUVIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE DUVIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE DUVIVIER
Products information DOMINIQUE DUVIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DOMINIQUE DUVIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE DUVIVIER
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE DUVIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE DUVIVIER
Addition kinds of activities for DOMINIQUE DUVIVIER

20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
59990303. vlaggen | Flags
60999911. Reisbewijsuitreiking | Travelers' checks issuance
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij DOMINIQUE DUVIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE DUVIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE DUVIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE DUVIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE DUVIVIER in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE DUVIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE DUVIVIER. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE DUVIVIER. DOMINIQUE DUVIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE DUVIVIER. Leave a respond for DOMINIQUE DUVIVIER. DOMINIQUE DUVIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE DUVIVIER op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE DUVIVIER
Location of DOMINIQUE DUVIVIER on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE DUVIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE DUVIVIER DOMINIQUE DUVIVIER: JET | Keerens Cl | WALTER PEETERS | BALLY DIDIER | SOC. SORIAL C. MR DIEU J.

Other related companies as DOMINIQUE DUVIVIER: JET | Keerens Cl | WALTER PEETERS | BALLY DIDIER | SOC. SORIAL C. MR DIEU J.

DOMINIQUE DUVIVIER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE DUVIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf DOMINIQUE DUVIVIER bevindt zich op het adres: AVENUE NELLIE MELBA 36; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in DOMINIQUE DUVIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE DUVIVIER is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE DUVIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE DUVIVIER, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE DUVIVIER op de kaart.

DOMINIQUE DUVIVIER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE DUVIVIER, company assigned to the tax number BE06973815917. The company DOMINIQUE DUVIVIER is located at the address: AVENUE NELLIE MELBA 36; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vétérinaires. Products created in DOMINIQUE DUVIVIER were not found.
The main activity of DOMINIQUE DUVIVIER is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE DUVIVIER is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE DUVIVIER, open positions, location of DOMINIQUE DUVIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE DUVIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE DUVIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE DUVIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE DUVIVIER, employees, financial statistics.