FRANCIS MUSKALA

Contactgegevens FRANCIS MUSKALA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS MUSKALA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS MUSKALA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAVERBLOK 33; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38894150 (+32-38894150) 38894150 (+32-38894150)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS MUSKALA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS MUSKALA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS MUSKALA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS MUSKALA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS MUSKALA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS MUSKALA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS MUSKALA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS MUSKALA
Products information FRANCIS MUSKALA

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FRANCIS MUSKALA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS MUSKALA
(Get full report from official database of BE for FRANCIS MUSKALA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS MUSKALA
Addition kinds of activities for FRANCIS MUSKALA

20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
65319902. Veiling, onroerend goed | Auction, real estate
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij FRANCIS MUSKALA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS MUSKALA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS MUSKALA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS MUSKALA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van FRANCIS MUSKALA in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS MUSKALA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS MUSKALA. Laat een reactie achter voor FRANCIS MUSKALA. FRANCIS MUSKALA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS MUSKALA. Leave a respond for FRANCIS MUSKALA. FRANCIS MUSKALA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS MUSKALA op de google maps. Adres en contacten FRANCIS MUSKALA
Location of FRANCIS MUSKALA on the google maps. Address and contacts of FRANCIS MUSKALA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS MUSKALA FRANCIS MUSKALA: Centre de la Sécurité | Tres'or | Duruisseau D | TUINEN FRANCOIS | LIEVEN DE REYCKE

Other related companies as FRANCIS MUSKALA: Centre de la Sécurité | Tres'or | Duruisseau D | TUINEN FRANCOIS | LIEVEN DE REYCKE

FRANCIS MUSKALA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS MUSKALA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf FRANCIS MUSKALA bevindt zich op het adres: HAVERBLOK 33; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FRANCIS MUSKALA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS MUSKALA is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS MUSKALA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS MUSKALA, openstaande posities, locatie van FRANCIS MUSKALA op de kaart.

FRANCIS MUSKALA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS MUSKALA, company assigned to the tax number BE08569305419. The company FRANCIS MUSKALA is located at the address: HAVERBLOK 33; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FRANCIS MUSKALA were not found.
The main activity of FRANCIS MUSKALA is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS MUSKALA is not available. You also can look at reviews of FRANCIS MUSKALA, open positions, location of FRANCIS MUSKALA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS MUSKALA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS MUSKALA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS MUSKALA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS MUSKALA, employees, financial statistics.