ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

Contactgegevens ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 2 8650 Houthulst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-70-08-11 32-51-70-08-11

Fax (fax): 32-51-70-09-26 32-51-70-09-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA
Products information ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02272491455
Ondernemingsnummer: 5315429687
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA
Addition kinds of activities for ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
596102. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
35450207. kookplaten | Hobs
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Laat een reactie achter voor ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. Leave a respond for ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA. ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA
Location of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: BEL-SERVICE | KWANTUM | Ifamo BVBA | Hendrickx Marnix & Luc | CLAEYS

Other related companies as ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA: BEL-SERVICE | KWANTUM | Ifamo BVBA | Hendrickx Marnix & Luc | CLAEYS

ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02272491455. Het bedrijf ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 2 8650 Houthulst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, openstaande posities, locatie van ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA op de kaart.

ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, company assigned to the tax number BE02272491455. The company ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is located at the address: Nijverheidsstraat 2 8650 Houthulst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA were not found.
The main activity of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, open positions, location of ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG.BOUWOND.DESPIERRE FILIP BVBA, employees, financial statistics.