SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA
Private companiesEducational Services • SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

Contactgegevens SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4,Koevoetveld 8210 Zedelgem, België

Telefoon (phone): 32.50 20 18 27 32.50 20 18 27

Fax (fax): +32 (55) 179-54-97 +32 (55) 179-54-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA
Products information SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07137237548
Ondernemingsnummer: 2779785156
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Import-export - vehicles and transport equipment

Product categorie (product category): Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA
(Get full report from official database of BE for SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA
Addition kinds of activities for SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

20929903. Visfilets | Fish fillets
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
50320501. Cinders | Cinders
50910705. zeilplanken | Sailboards

Werken bij SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

Zoek naar antwoorden van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Laat een reactie achter voor SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. Leave a respond for SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA. SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA op de google maps. Adres en contacten SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA
Location of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA on the google maps. Address and contacts of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: MARIE-JOSEPHINE GEERDENS | L'Encas | ABM-VERZEKERINGEN | GARAGE BOEY | Jespers BVBA

Other related companies as SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA: MARIE-JOSEPHINE GEERDENS | L'Encas | ABM-VERZEKERINGEN | GARAGE BOEY | Jespers BVBA

SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07137237548. Het bedrijf SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA bevindt zich op het adres: 4,Koevoetveld 8210 Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Import-export - vehicles and transport equipment.
De hoofdactiviteit van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, openstaande posities, locatie van SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA op de kaart.

SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, company assigned to the tax number BE07137237548. The company SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is located at the address: 4,Koevoetveld 8210 Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vehicles and Transport Equipment. List of products are Import-export - vehicles and transport equipment.
The main activity of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA is not available. You also can look at reviews of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, open positions, location of SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPARES PARTS AND PROJECTS BVBA, employees, financial statistics.