'T BENGELHUISJE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • 'T BENGELHUISJE

Contactgegevens 'T BENGELHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BENGELHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BENGELHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEVKENSAKKER 22; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93260727 (+32-93260727) 93260727 (+32-93260727)

Fax (fax): +32 (61) 839-40-89 +32 (61) 839-40-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BENGELHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BENGELHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BENGELHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BENGELHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BENGELHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BENGELHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BENGELHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BENGELHUISJE
Products information 'T BENGELHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE05713409423
Ondernemingsnummer: 7473144531
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

kribbe,ophaaldienst .

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BENGELHUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T BENGELHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BENGELHUISJE
Addition kinds of activities for 'T BENGELHUISJE

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
35890305. Waterzuiveringsapparatuur, huishoudelijk type | Water purification equipment, household type
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.
50999916. Vlagpalen | Flag poles

Werken bij 'T BENGELHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BENGELHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BENGELHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BENGELHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van 'T BENGELHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T BENGELHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BENGELHUISJE. Laat een reactie achter voor 'T BENGELHUISJE. 'T BENGELHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BENGELHUISJE. Leave a respond for 'T BENGELHUISJE. 'T BENGELHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BENGELHUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T BENGELHUISJE
Location of 'T BENGELHUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T BENGELHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BENGELHUISJE 'T BENGELHUISJE: LABEL BOIS | KOELEN | COIFFURE LILIANE | W.C. SPORTA VLIEGEND WIEL | CORIJN D

Other related companies as 'T BENGELHUISJE: LABEL BOIS | KOELEN | COIFFURE LILIANE | W.C. SPORTA VLIEGEND WIEL | CORIJN D

'T BENGELHUISJE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BENGELHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713409423. Het bedrijf 'T BENGELHUISJE bevindt zich op het adres: LIEVKENSAKKER 22; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kinderopvang. Lijst met producten zijn kribbe,ophaaldienst ..
De hoofdactiviteit van 'T BENGELHUISJE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BENGELHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BENGELHUISJE, openstaande posities, locatie van 'T BENGELHUISJE op de kaart.

'T BENGELHUISJE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BENGELHUISJE, company assigned to the tax number BE05713409423. The company 'T BENGELHUISJE is located at the address: LIEVKENSAKKER 22; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kinderopvang. List of products are kribbe,ophaaldienst ..
The main activity of 'T BENGELHUISJE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BENGELHUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T BENGELHUISJE, open positions, location of 'T BENGELHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BENGELHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BENGELHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BENGELHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BENGELHUISJE, employees, financial statistics.