JEAN-MARIE THIELENS

Contactgegevens JEAN-MARIE THIELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE THIELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE THIELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ETIENNE LENOIR 22; 6750; MUSSON, België

Telefoon (phone): 63675883 (+32-63675883) 63675883 (+32-63675883)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE THIELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE THIELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE THIELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE THIELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE THIELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE THIELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE THIELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE THIELENS
Products information JEAN-MARIE THIELENS

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN-MARIE THIELENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE THIELENS
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE THIELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE THIELENS
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE THIELENS

232903. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
357803. Bankmachines | Banking machines
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
35890101. Koffiebierinstallatie | Coffee brewing equipment
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
50120204. Taxi's | Taxicabs
51430100. Melk | Milk
78419900. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij JEAN-MARIE THIELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE THIELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE THIELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE THIELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE THIELENS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE THIELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE THIELENS. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE THIELENS. JEAN-MARIE THIELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE THIELENS. Leave a respond for JEAN-MARIE THIELENS. JEAN-MARIE THIELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE THIELENS op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE THIELENS
Location of JEAN-MARIE THIELENS on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE THIELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE THIELENS JEAN-MARIE THIELENS: Union Tennis Club de Cointe | WILLEM BOONE | Foundation Technologies BVBA | MOBISTAR CENTER MUSICAL CAR | GENEVI?VE SERESSIA

Other related companies as JEAN-MARIE THIELENS: Union Tennis Club de Cointe | WILLEM BOONE | Foundation Technologies BVBA | MOBISTAR CENTER MUSICAL CAR | GENEVI?VE SERESSIA

JEAN-MARIE THIELENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE THIELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf JEAN-MARIE THIELENS bevindt zich op het adres: RUE ETIENNE LENOIR 22; 6750; MUSSON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in JEAN-MARIE THIELENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE THIELENS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE THIELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE THIELENS, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE THIELENS op de kaart.

JEAN-MARIE THIELENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE THIELENS, company assigned to the tax number BE09975280761. The company JEAN-MARIE THIELENS is located at the address: RUE ETIENNE LENOIR 22; 6750; MUSSON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in JEAN-MARIE THIELENS were not found.
The main activity of JEAN-MARIE THIELENS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE THIELENS is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE THIELENS, open positions, location of JEAN-MARIE THIELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE THIELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE THIELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE THIELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE THIELENS, employees, financial statistics.