A & P De Roy Trading Cy

Contactgegevens A & P De Roy Trading Cy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & P De Roy Trading Cy: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & P De Roy Trading Cy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Transcontinentaalweg 4; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 80 85 (+32-03 541 80 85) 03 541 80 85 (+32-03 541 80 85)

Fax (fax): 03 541 80 77 (+32-03 541 80 77) 03 541 80 77 (+32-03 541 80 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & P De Roy Trading Cy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & P De Roy Trading Cy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & P De Roy Trading Cy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & P De Roy Trading Cy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & P De Roy Trading Cy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & P De Roy Trading Cy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & P De Roy Trading Cy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & P De Roy Trading Cy
Products information A & P De Roy Trading Cy

BTW identificatienummer (tax): BE09776153564
Ondernemingsnummer: 5497802734
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Ship chandlers

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & P De Roy Trading Cy
(Get full report from official database of BE for A & P De Roy Trading Cy)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & P De Roy Trading Cy
Addition kinds of activities for A & P De Roy Trading Cy

27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens

Werken bij A & P De Roy Trading Cy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & P De Roy Trading Cy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & P De Roy Trading Cy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & P De Roy Trading Cy. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van A & P De Roy Trading Cy in sociale netwerken
Look for responds of A & P De Roy Trading Cy in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & P De Roy Trading Cy. Laat een reactie achter voor A & P De Roy Trading Cy. A & P De Roy Trading Cy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & P De Roy Trading Cy. Leave a respond for A & P De Roy Trading Cy. A & P De Roy Trading Cy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & P De Roy Trading Cy op de google maps. Adres en contacten A & P De Roy Trading Cy
Location of A & P De Roy Trading Cy on the google maps. Address and contacts of A & P De Roy Trading Cy

Andere gerelateerde bedrijven als come A & P De Roy Trading Cy A & P De Roy Trading Cy: BACOB | HANDBALKLUB MECHELEN | Trau Bros NV | Alimmat BVBA | VANDERCRUYSSEN

Other related companies as A & P De Roy Trading Cy: BACOB | HANDBALKLUB MECHELEN | Trau Bros NV | Alimmat BVBA | VANDERCRUYSSEN

A & P De Roy Trading Cy is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & P De Roy Trading Cy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776153564. Het bedrijf A & P De Roy Trading Cy bevindt zich op het adres: Transcontinentaalweg 4; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Lijst met producten zijn Ship chandlers.
De hoofdactiviteit van A & P De Roy Trading Cy is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & P De Roy Trading Cy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & P De Roy Trading Cy, openstaande posities, locatie van A & P De Roy Trading Cy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & P De Roy Trading Cy is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & P De Roy Trading Cy, company assigned to the tax number BE09776153564. The company A & P De Roy Trading Cy is located at the address: Transcontinentaalweg 4; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. List of products are Ship chandlers.
The main activity of A & P De Roy Trading Cy is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A & P De Roy Trading Cy is not available. You also can look at reviews of A & P De Roy Trading Cy, open positions, location of A & P De Roy Trading Cy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & P De Roy Trading Cy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & P De Roy Trading Cy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & P De Roy Trading Cy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & P De Roy Trading Cy, employees, financial statistics.