NEW BELGIUM AQUARIUM

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • NEW BELGIUM AQUARIUM

Contactgegevens NEW BELGIUM AQUARIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW BELGIUM AQUARIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW BELGIUM AQUARIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELSTRAAT 10; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11695895 (+32-11695895) 11695895 (+32-11695895)

Fax (fax): +32 (81) 265-21-75 +32 (81) 265-21-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW BELGIUM AQUARIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW BELGIUM AQUARIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW BELGIUM AQUARIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW BELGIUM AQUARIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW BELGIUM AQUARIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW BELGIUM AQUARIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW BELGIUM AQUARIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW BELGIUM AQUARIUM
Products information NEW BELGIUM AQUARIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06412139892
Ondernemingsnummer: 2669921875
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 498,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in NEW BELGIUM AQUARIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW BELGIUM AQUARIUM
(Get full report from official database of BE for NEW BELGIUM AQUARIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW BELGIUM AQUARIUM
Addition kinds of activities for NEW BELGIUM AQUARIUM

354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij NEW BELGIUM AQUARIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW BELGIUM AQUARIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW BELGIUM AQUARIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW BELGIUM AQUARIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van NEW BELGIUM AQUARIUM in sociale netwerken
Look for responds of NEW BELGIUM AQUARIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW BELGIUM AQUARIUM. Laat een reactie achter voor NEW BELGIUM AQUARIUM. NEW BELGIUM AQUARIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW BELGIUM AQUARIUM. Leave a respond for NEW BELGIUM AQUARIUM. NEW BELGIUM AQUARIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW BELGIUM AQUARIUM op de google maps. Adres en contacten NEW BELGIUM AQUARIUM
Location of NEW BELGIUM AQUARIUM on the google maps. Address and contacts of NEW BELGIUM AQUARIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW BELGIUM AQUARIUM NEW BELGIUM AQUARIUM: A. Duyvejonck-Belaen | IFINA ARION FINANCES | AMAND & CO COURTIERS D?ASSSURANCES | B. BRIJS | Euroadvocaten

Other related companies as NEW BELGIUM AQUARIUM: A. Duyvejonck-Belaen | IFINA ARION FINANCES | AMAND & CO COURTIERS D?ASSSURANCES | B. BRIJS | Euroadvocaten

NEW BELGIUM AQUARIUM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW BELGIUM AQUARIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412139892. Het bedrijf NEW BELGIUM AQUARIUM bevindt zich op het adres: HELSTRAAT 10; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 498,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in NEW BELGIUM AQUARIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW BELGIUM AQUARIUM is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW BELGIUM AQUARIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW BELGIUM AQUARIUM, openstaande posities, locatie van NEW BELGIUM AQUARIUM op de kaart.

NEW BELGIUM AQUARIUM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW BELGIUM AQUARIUM, company assigned to the tax number BE06412139892. The company NEW BELGIUM AQUARIUM is located at the address: HELSTRAAT 10; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 498,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in NEW BELGIUM AQUARIUM were not found.
The main activity of NEW BELGIUM AQUARIUM is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW BELGIUM AQUARIUM is not available. You also can look at reviews of NEW BELGIUM AQUARIUM, open positions, location of NEW BELGIUM AQUARIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW BELGIUM AQUARIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW BELGIUM AQUARIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW BELGIUM AQUARIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW BELGIUM AQUARIUM, employees, financial statistics.