Sca Hygiène Products S.A.

Contactgegevens Sca Hygiène Products S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sca Hygiène Products S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sca Hygiène Products S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Papeterie 2 4801 Stembert, België

Telefoon (phone): 087.30 66 11 (+32-087.30 66 11) 087.30 66 11 (+32-087.30 66 11)

Fax (fax): 087.33 94 24 (+32-087.33 94 24) 087.33 94 24 (+32-087.33 94 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sca Hygiène Products S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sca Hygiène Products S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sca Hygiène Products S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sca Hygiène Products S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sca Hygiène Products S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sca Hygiène Products S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sca Hygiène Products S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sca Hygiène Products S.A.
Products information Sca Hygiène Products S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02738861083
Ondernemingsnummer: 2215637207
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Moist towelettes,premoistened facial tissues; Napkins (table); Paper and cellulose table napkins; Paper towels; Pocket tissues; Sanitary paper products; Table-cloths; Toilet paper

Product categorie (product category): Household Paper

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sca Hygiène Products S.A.
(Get full report from official database of BE for Sca Hygiène Products S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sca Hygiène Products S.A.
Addition kinds of activities for Sca Hygiène Products S.A.

449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
39310507. Heads, drum | Heads, drum
39490401. Bobsleds | Bobsleds
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'

Werken bij Sca Hygiène Products S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sca Hygiène Products S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sca Hygiène Products S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sca Hygiène Products S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Sca Hygiène Products S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Sca Hygiène Products S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sca Hygiène Products S.A.. Laat een reactie achter voor Sca Hygiène Products S.A.. Sca Hygiène Products S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sca Hygiène Products S.A.. Leave a respond for Sca Hygiène Products S.A.. Sca Hygiène Products S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sca Hygiène Products S.A. op de google maps. Adres en contacten Sca Hygiène Products S.A.
Location of Sca Hygiène Products S.A. on the google maps. Address and contacts of Sca Hygiène Products S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sca Hygiène Products S.A. Sca Hygiène Products S.A.: BUREAU JACQMOTTE | Pasta Express | R?SIDENCE LES SORBIERS | Den Brave Burger | Global Marketing 3000

Other related companies as Sca Hygiène Products S.A.: BUREAU JACQMOTTE | Pasta Express | R?SIDENCE LES SORBIERS | Den Brave Burger | Global Marketing 3000

Sca Hygiène Products S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sca Hygiène Products S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738861083. Het bedrijf Sca Hygiène Products S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Papeterie 2 4801 Stembert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household Paper. Lijst met producten zijn Moist towelettes,premoistened facial tissues; Napkins (table); Paper and cellulose table napkins; Paper towels; Pocket tissues; Sanitary paper products; Table-cloths; Toilet paper.
De hoofdactiviteit van Sca Hygiène Products S.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sca Hygiène Products S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sca Hygiène Products S.A., openstaande posities, locatie van Sca Hygiène Products S.A. op de kaart.

Sca Hygiène Products S.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sca Hygiène Products S.A., company assigned to the tax number BE02738861083. The company Sca Hygiène Products S.A. is located at the address: Rue de la Papeterie 2 4801 Stembert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household Paper. List of products are Moist towelettes,premoistened facial tissues; Napkins (table); Paper and cellulose table napkins; Paper towels; Pocket tissues; Sanitary paper products; Table-cloths; Toilet paper.
The main activity of Sca Hygiène Products S.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sca Hygiène Products S.A. is not available. You also can look at reviews of Sca Hygiène Products S.A., open positions, location of Sca Hygiène Products S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sca Hygiène Products S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sca Hygiène Products S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sca Hygiène Products S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sca Hygiène Products S.A., employees, financial statistics.