SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING
Private companiesLeather and Leather Products • SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

Contactgegevens SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 380; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 70 00 (+32-051 24 70 00) 051 24 70 00 (+32-051 24 70 00)

Fax (fax): 051 20 02 77 (+32-051 20 02 77) 051 20 02 77 (+32-051 20 02 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING
Products information SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

BTW identificatienummer (tax): BE08641265869
Ondernemingsnummer: 7030395507
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING
(Get full report from official database of BE for SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING
Addition kinds of activities for SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
376199. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales
82110205. Privé gecombineerde elementaire en middelbare school | Private combined elementary and secondary school

Werken bij SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING in sociale netwerken
Look for responds of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Laat een reactie achter voor SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. Leave a respond for SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING. SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING op de google maps. Adres en contacten SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING
Location of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING on the google maps. Address and contacts of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING

Andere gerelateerde bedrijven als come SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: Fontana Identity & Design | AVW BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | S?BASTIEN DUBOIS | MEUBLES M.H.

Other related companies as SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING: Fontana Identity & Design | AVW BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | S?BASTIEN DUBOIS | MEUBLES M.H.

SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08641265869. Het bedrijf SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 380; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office fixtures. Producten gemaakt in SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, openstaande posities, locatie van SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING op de kaart.

SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, company assigned to the tax number BE08641265869. The company SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is located at the address: Brugsesteenweg 380; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office fixtures. Products created in SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING were not found.
The main activity of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING is not available. You also can look at reviews of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, open positions, location of SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERCU KANTOORUITRUSTING EN AUTOMATISERING, employees, financial statistics.