Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"
Private companiesPrimary Metal Industries • Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

Contactgegevens Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": address, phone, fax, email, website, opening hours

Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diepenbekerweg 65; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 30 13 50 (+32-011 30 13 50) 011 30 13 50 (+32-011 30 13 50)

Fax (fax): +32 (60) 560-12-85 +32 (60) 560-12-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"
Products information Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

BTW identificatienummer (tax): BE01754760742
Ondernemingsnummer: 9344940185
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"
(Get full report from official database of BE for Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten")

Aanvulling soorten activiteiten voor Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"
Addition kinds of activities for Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" in sociale netwerken
Look for responds of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Laat een reactie achter voor Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Leave a respond for Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten". Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" op de google maps. Adres en contacten Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"
Location of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" on the google maps. Address and contacts of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten"

Andere gerelateerde bedrijven als come Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": VK ENGINEERING SA | EUROMUT | DOMAINE DES BLES DORES | ELDER (DAGBLADHANDEL) | Mijten C

Other related companies as Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten": VK ENGINEERING SA | EUROMUT | DOMAINE DES BLES DORES | ELDER (DAGBLADHANDEL) | Mijten C

Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01754760742. Het bedrijf Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" bevindt zich op het adres: Diepenbekerweg 65; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", openstaande posities, locatie van Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" op de kaart.

Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", company assigned to the tax number BE01754760742. The company Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is located at the address: Diepenbekerweg 65; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. Products created in Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" were not found.
The main activity of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" is not available. You also can look at reviews of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", open positions, location of Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Troonbeeckx S "Kasteel Ter Poorten", employees, financial statistics.