Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL
Private companiesChemicals and Allied Products • Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

Contactgegevens Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Na?e 2; 5660; Couvin (Presgaux), België

Telefoon (phone): 060 34 50 33 (+32-060 34 50 33) 060 34 50 33 (+32-060 34 50 33)

Fax (fax): 060 34 61 28 (+32-060 34 61 28) 060 34 61 28 (+32-060 34 61 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL
Products information Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09675079345
Ondernemingsnummer: 7664306640
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL
(Get full report from official database of BE for Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL
Addition kinds of activities for Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry

Werken bij Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

Zoek naar antwoorden van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Laat een reactie achter voor Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Leave a respond for Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL. Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL op de google maps. Adres en contacten Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL
Location of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL on the google maps. Address and contacts of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: JEAN COUVREUR | Sels J CVBA | LOUIS VAN DEN EYNDE | GUBBELMANS | DONALD WILLE

Other related companies as Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL: JEAN COUVREUR | Sels J CVBA | LOUIS VAN DEN EYNDE | GUBBELMANS | DONALD WILLE

Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09675079345. Het bedrijf Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Na?e 2; 5660; Couvin (Presgaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, openstaande posities, locatie van Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL op de kaart.

Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, company assigned to the tax number BE09675079345. The company Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is located at the address: Rue de la Na?e 2; 5660; Couvin (Presgaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. Products created in Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL were not found.
The main activity of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL is not available. You also can look at reviews of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, open positions, location of Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptabilité Fiduciaire Assistance SPRL, employees, financial statistics.