HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER

Contactgegevens HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 7; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69772246 (+32-69772246) 69772246 (+32-69772246)

Fax (fax): +32 (87) 855-43-80 +32 (87) 855-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER
Products information HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges; Onderdelen and accessoires voor auto's; Swatch

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER
(Get full report from official database of BE for HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER
Addition kinds of activities for HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER

355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
34839910. Missile warheads | Missile warheads
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
54990203. Frisdranken | Soft drinks
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER in sociale netwerken
Look for responds of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Laat een reactie achter voor HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. Leave a respond for HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER. HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER op de google maps. Adres en contacten HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER
Location of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER on the google maps. Address and contacts of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER

Andere gerelateerde bedrijven als come HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: FERNAND SCOUMANNE | G.I.M.I. | DE BUCK (HUIS) | RESTAURANT CAF? CENTRUM HOTEL | KRAAMZORG DE OOIEVAAR

Other related companies as HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER: FERNAND SCOUMANNE | G.I.M.I. | DE BUCK (HUIS) | RESTAURANT CAF? CENTRUM HOTEL | KRAAMZORG DE OOIEVAAR

HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 7; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges; Onderdelen and accessoires voor auto's; Swatch. Producten gemaakt in HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, openstaande posities, locatie van HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER op de kaart.

HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, company assigned to the tax number BE09904144287. The company HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is located at the address: RUE ALBERT IER 7; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges; Onderdelen and accessoires voor auto's; Swatch. Products created in HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER were not found.
The main activity of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER is not available. You also can look at reviews of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, open positions, location of HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORLOGERIE - BIJOUTERIE KENSIER, employees, financial statistics.