?T KREATIEFJE

Contactgegevens ?T KREATIEFJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T KREATIEFJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T KREATIEFJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 18; 2230; RAMSEL, België

Telefoon (phone): 16697344 (+32-16697344) 16697344 (+32-16697344)

Fax (fax): +32 (50) 374-92-93 +32 (50) 374-92-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T KREATIEFJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T KREATIEFJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T KREATIEFJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T KREATIEFJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T KREATIEFJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T KREATIEFJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T KREATIEFJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T KREATIEFJE
Products information ?T KREATIEFJE

BTW identificatienummer (tax): BE02291992187
Ondernemingsnummer: 1449066162
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ?T KREATIEFJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T KREATIEFJE
(Get full report from official database of BE for ?T KREATIEFJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T KREATIEFJE
Addition kinds of activities for ?T KREATIEFJE

20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij ?T KREATIEFJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T KREATIEFJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T KREATIEFJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T KREATIEFJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van ?T KREATIEFJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T KREATIEFJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T KREATIEFJE. Laat een reactie achter voor ?T KREATIEFJE. ?T KREATIEFJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T KREATIEFJE. Leave a respond for ?T KREATIEFJE. ?T KREATIEFJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T KREATIEFJE op de google maps. Adres en contacten ?T KREATIEFJE
Location of ?T KREATIEFJE on the google maps. Address and contacts of ?T KREATIEFJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T KREATIEFJE ?T KREATIEFJE: MONIQUE WILISKY | TAVERNE AUTOMOBILIA | ALSEC ALARME | JOSEPH DENUT | PHILIPPE LETIEXHE

Other related companies as ?T KREATIEFJE: MONIQUE WILISKY | TAVERNE AUTOMOBILIA | ALSEC ALARME | JOSEPH DENUT | PHILIPPE LETIEXHE

?T KREATIEFJE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T KREATIEFJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291992187. Het bedrijf ?T KREATIEFJE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 18; 2230; RAMSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Textiel. Producten gemaakt in ?T KREATIEFJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T KREATIEFJE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T KREATIEFJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T KREATIEFJE, openstaande posities, locatie van ?T KREATIEFJE op de kaart.

?T KREATIEFJE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T KREATIEFJE, company assigned to the tax number BE02291992187. The company ?T KREATIEFJE is located at the address: STATIONSSTRAAT 18; 2230; RAMSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geschenken and souvenirs; Textiel. Products created in ?T KREATIEFJE were not found.
The main activity of ?T KREATIEFJE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T KREATIEFJE is not available. You also can look at reviews of ?T KREATIEFJE, open positions, location of ?T KREATIEFJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T KREATIEFJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T KREATIEFJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T KREATIEFJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T KREATIEFJE, employees, financial statistics.