A. Delacroix Jardins

Contactgegevens A. Delacroix Jardins: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Delacroix Jardins: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Delacroix Jardins

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Pierre 8; 7750; Mont-de-l'Enclus (Amougies), België

Telefoon (phone): 069 76 71 61; 069 76 71 71 (+32-069 76 71 61; 069 76 71 71) 069 76 71 61; 069 76 71 71 (+32-069 76 71 61; 069 76 71 71)

Fax (fax): +32 (69) 618-61-52 +32 (69) 618-61-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Delacroix Jardins: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Delacroix Jardins"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Delacroix Jardins"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Delacroix Jardins, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Delacroix Jardins. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Delacroix Jardins, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Delacroix Jardins. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Delacroix Jardins
Products information A. Delacroix Jardins

BTW identificatienummer (tax): BE06540679931
Ondernemingsnummer: 8621215820
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Landscape architects

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Delacroix Jardins
(Get full report from official database of BE for A. Delacroix Jardins)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Delacroix Jardins
Addition kinds of activities for A. Delacroix Jardins

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
502303. Venster meubilair | Window furnishings
44899901. Airboats | Airboats
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership
82490100. Handelsschool | Trade school
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij A. Delacroix Jardins: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Delacroix Jardins: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Delacroix Jardins. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Delacroix Jardins. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van A. Delacroix Jardins in sociale netwerken
Look for responds of A. Delacroix Jardins in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Delacroix Jardins. Laat een reactie achter voor A. Delacroix Jardins. A. Delacroix Jardins bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Delacroix Jardins. Leave a respond for A. Delacroix Jardins. A. Delacroix Jardins on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Delacroix Jardins op de google maps. Adres en contacten A. Delacroix Jardins
Location of A. Delacroix Jardins on the google maps. Address and contacts of A. Delacroix Jardins

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Delacroix Jardins A. Delacroix Jardins: Stetec | Hofstee (d') | RIK DEMEYER | CHEZ CHANTAL | Joos Schilderwerken

Other related companies as A. Delacroix Jardins: Stetec | Hofstee (d') | RIK DEMEYER | CHEZ CHANTAL | Joos Schilderwerken

A. Delacroix Jardins is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Delacroix Jardins, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540679931. Het bedrijf A. Delacroix Jardins bevindt zich op het adres: Rue Saint-Pierre 8; 7750; Mont-de-l'Enclus (Amougies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Landscape architects.
De hoofdactiviteit van A. Delacroix Jardins is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Delacroix Jardins is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Delacroix Jardins, openstaande posities, locatie van A. Delacroix Jardins op de kaart.

A. Delacroix Jardins is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Delacroix Jardins, company assigned to the tax number BE06540679931. The company A. Delacroix Jardins is located at the address: Rue Saint-Pierre 8; 7750; Mont-de-l'Enclus (Amougies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Landscape architects.
The main activity of A. Delacroix Jardins is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Delacroix Jardins is not available. You also can look at reviews of A. Delacroix Jardins, open positions, location of A. Delacroix Jardins on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Delacroix Jardins, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Delacroix Jardins, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Delacroix Jardins, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Delacroix Jardins, employees, financial statistics.