ABRI-BAES

Contactgegevens ABRI-BAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRI-BAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRI-BAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ormes 149; 4800; Verviers (Lambermont), België

Telefoon (phone): 087 35 42 42 (+32-087 35 42 42) 087 35 42 42 (+32-087 35 42 42)

Fax (fax): 087 35 56 84 (+32-087 35 56 84) 087 35 56 84 (+32-087 35 56 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRI-BAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRI-BAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRI-BAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRI-BAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRI-BAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRI-BAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRI-BAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRI-BAES
Products information ABRI-BAES

BTW identificatienummer (tax): BE07839538574
Ondernemingsnummer: 6141876220
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ABRI-BAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRI-BAES
(Get full report from official database of BE for ABRI-BAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRI-BAES
Addition kinds of activities for ABRI-BAES

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars

Werken bij ABRI-BAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRI-BAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRI-BAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRI-BAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van ABRI-BAES in sociale netwerken
Look for responds of ABRI-BAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRI-BAES. Laat een reactie achter voor ABRI-BAES. ABRI-BAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRI-BAES. Leave a respond for ABRI-BAES. ABRI-BAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRI-BAES op de google maps. Adres en contacten ABRI-BAES
Location of ABRI-BAES on the google maps. Address and contacts of ABRI-BAES

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRI-BAES ABRI-BAES: YVES ISTACE | PULLS NEYT | BUREAU VINCENT-HUYS | ERIC DEMON | PIERRE COURTOIS

Other related companies as ABRI-BAES: YVES ISTACE | PULLS NEYT | BUREAU VINCENT-HUYS | ERIC DEMON | PIERRE COURTOIS

ABRI-BAES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABRI-BAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07839538574. Het bedrijf ABRI-BAES bevindt zich op het adres: Rue des Ormes 149; 4800; Verviers (Lambermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden houses. Producten gemaakt in ABRI-BAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABRI-BAES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRI-BAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRI-BAES, openstaande posities, locatie van ABRI-BAES op de kaart.

ABRI-BAES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABRI-BAES, company assigned to the tax number BE07839538574. The company ABRI-BAES is located at the address: Rue des Ormes 149; 4800; Verviers (Lambermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden houses. Products created in ABRI-BAES were not found.
The main activity of ABRI-BAES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRI-BAES is not available. You also can look at reviews of ABRI-BAES, open positions, location of ABRI-BAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRI-BAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRI-BAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRI-BAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRI-BAES, employees, financial statistics.