A C C - KOREAN MOTOR CY

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • A C C - KOREAN MOTOR CY
Private companiesPersonal Services • A C C - KOREAN MOTOR CY

Contactgegevens A C C - KOREAN MOTOR CY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A C C - KOREAN MOTOR CY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A C C - KOREAN MOTOR CY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierstraat 231; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 450 06 11; 069 76 85 41 (+32-03 450 06 11; 069 76 85 41) 03 450 06 11; 069 76 85 41 (+32-03 450 06 11; 069 76 85 41)

Fax (fax): 03 450 06 67 (+32-03 450 06 67) 03 450 06 67 (+32-03 450 06 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A C C - KOREAN MOTOR CY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A C C - KOREAN MOTOR CY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A C C - KOREAN MOTOR CY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A C C - KOREAN MOTOR CY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A C C - KOREAN MOTOR CY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A C C - KOREAN MOTOR CY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A C C - KOREAN MOTOR CY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A C C - KOREAN MOTOR CY
Products information A C C - KOREAN MOTOR CY

BTW identificatienummer (tax): BE03201660156
Ondernemingsnummer: 8950531005
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Delivery vans - Dealers; All terrain vehicles; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A C C - KOREAN MOTOR CY
(Get full report from official database of BE for A C C - KOREAN MOTOR CY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A C C - KOREAN MOTOR CY
Addition kinds of activities for A C C - KOREAN MOTOR CY

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij A C C - KOREAN MOTOR CY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A C C - KOREAN MOTOR CY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A C C - KOREAN MOTOR CY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A C C - KOREAN MOTOR CY. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van A C C - KOREAN MOTOR CY in sociale netwerken
Look for responds of A C C - KOREAN MOTOR CY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A C C - KOREAN MOTOR CY. Laat een reactie achter voor A C C - KOREAN MOTOR CY. A C C - KOREAN MOTOR CY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A C C - KOREAN MOTOR CY. Leave a respond for A C C - KOREAN MOTOR CY. A C C - KOREAN MOTOR CY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A C C - KOREAN MOTOR CY op de google maps. Adres en contacten A C C - KOREAN MOTOR CY
Location of A C C - KOREAN MOTOR CY on the google maps. Address and contacts of A C C - KOREAN MOTOR CY

Andere gerelateerde bedrijven als come A C C - KOREAN MOTOR CY A C C - KOREAN MOTOR CY: Chevrardennes SA | Rala SPRL | FRANCO BELGE TIERC? | Graphic Design Citizen Com SPRL | H. TARAGOLA

Other related companies as A C C - KOREAN MOTOR CY: Chevrardennes SA | Rala SPRL | FRANCO BELGE TIERC? | Graphic Design Citizen Com SPRL | H. TARAGOLA

A C C - KOREAN MOTOR CY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A C C - KOREAN MOTOR CY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201660156. Het bedrijf A C C - KOREAN MOTOR CY bevindt zich op het adres: Pierstraat 231; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Delivery vans - Dealers; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van A C C - KOREAN MOTOR CY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A C C - KOREAN MOTOR CY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A C C - KOREAN MOTOR CY, openstaande posities, locatie van A C C - KOREAN MOTOR CY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A C C - KOREAN MOTOR CY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A C C - KOREAN MOTOR CY, company assigned to the tax number BE03201660156. The company A C C - KOREAN MOTOR CY is located at the address: Pierstraat 231; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Delivery vans - Dealers; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
The main activity of A C C - KOREAN MOTOR CY is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A C C - KOREAN MOTOR CY is not available. You also can look at reviews of A C C - KOREAN MOTOR CY, open positions, location of A C C - KOREAN MOTOR CY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A C C - KOREAN MOTOR CY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A C C - KOREAN MOTOR CY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A C C - KOREAN MOTOR CY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A C C - KOREAN MOTOR CY, employees, financial statistics.