LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA
Private companiesLegal Services • LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

Contactgegevens LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd Du Gal Wahis 16e 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 05 43 53 32.27 05 43 53

Fax (fax): 32.27 05 79 76 32.27 05 79 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA
Products information LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04699371337
Ondernemingsnummer: 1524047851
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Games,garden

Product categorie (product category): Games and entertainment; Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA
(Get full report from official database of BE for LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA
Addition kinds of activities for LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

357100. Elektronische computers | Electronic computers
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA in sociale netwerken
Look for responds of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Laat een reactie achter voor LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. Leave a respond for LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA. LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA op de google maps. Adres en contacten LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA
Location of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA on the google maps. Address and contacts of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: MISTER CLEAN SERVICES NV | Nachtegael R | DEXIA | COPIES CRISTAL | T.C. DILSEN

Other related companies as LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA: MISTER CLEAN SERVICES NV | Nachtegael R | DEXIA | COPIES CRISTAL | T.C. DILSEN

LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04699371337. Het bedrijf LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA bevindt zich op het adres: Bd Du Gal Wahis 16e 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Games and entertainment; Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Games,garden.
De hoofdactiviteit van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, openstaande posities, locatie van LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA op de kaart.

LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, company assigned to the tax number BE04699371337. The company LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is located at the address: Bd Du Gal Wahis 16e 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Games and entertainment; Household goods; Wood and Furniture. List of products are Games,garden.
The main activity of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA is not available. You also can look at reviews of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, open positions, location of LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEISURE & BUSINESS EVENTS EQUIPMENTS SA, employees, financial statistics.