C & F Plantenadvies BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • C & F Plantenadvies BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • C & F Plantenadvies BVBA

Contactgegevens C & F Plantenadvies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & F Plantenadvies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & F Plantenadvies BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapittelstraat 14; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 449 54 53 (+32-03 449 54 53) 03 449 54 53 (+32-03 449 54 53)

Fax (fax): 03 449 53 30 (+32-03 449 53 30) 03 449 53 30 (+32-03 449 53 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & F Plantenadvies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & F Plantenadvies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & F Plantenadvies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & F Plantenadvies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & F Plantenadvies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & F Plantenadvies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & F Plantenadvies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & F Plantenadvies BVBA
Products information C & F Plantenadvies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08844787597
Ondernemingsnummer: 4453277587
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Plants & flowers - Rental

Product categorie (product category): Hydroculture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & F Plantenadvies BVBA
(Get full report from official database of BE for C & F Plantenadvies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & F Plantenadvies BVBA
Addition kinds of activities for C & F Plantenadvies BVBA

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij C & F Plantenadvies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & F Plantenadvies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & F Plantenadvies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & F Plantenadvies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van C & F Plantenadvies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C & F Plantenadvies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & F Plantenadvies BVBA. Laat een reactie achter voor C & F Plantenadvies BVBA. C & F Plantenadvies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & F Plantenadvies BVBA. Leave a respond for C & F Plantenadvies BVBA. C & F Plantenadvies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & F Plantenadvies BVBA op de google maps. Adres en contacten C & F Plantenadvies BVBA
Location of C & F Plantenadvies BVBA on the google maps. Address and contacts of C & F Plantenadvies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C & F Plantenadvies BVBA C & F Plantenadvies BVBA: T.C. LONGCHAMP | De Vos J | J.V.D. | Hobby Dames | MARIO DEBAENE

Other related companies as C & F Plantenadvies BVBA: T.C. LONGCHAMP | De Vos J | J.V.D. | Hobby Dames | MARIO DEBAENE

C & F Plantenadvies BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C & F Plantenadvies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844787597. Het bedrijf C & F Plantenadvies BVBA bevindt zich op het adres: Kapittelstraat 14; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hydroculture. Lijst met producten zijn Plants & flowers - Rental.
De hoofdactiviteit van C & F Plantenadvies BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & F Plantenadvies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & F Plantenadvies BVBA, openstaande posities, locatie van C & F Plantenadvies BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C & F Plantenadvies BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is C & F Plantenadvies BVBA, company assigned to the tax number BE08844787597. The company C & F Plantenadvies BVBA is located at the address: Kapittelstraat 14; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hydroculture. List of products are Plants & flowers - Rental.
The main activity of C & F Plantenadvies BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C & F Plantenadvies BVBA is not available. You also can look at reviews of C & F Plantenadvies BVBA, open positions, location of C & F Plantenadvies BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & F Plantenadvies BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & F Plantenadvies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & F Plantenadvies BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & F Plantenadvies BVBA, employees, financial statistics.