A Z SINT-LUCAS GENT

Contactgegevens A Z SINT-LUCAS GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Z SINT-LUCAS GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Z SINT-LUCAS GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenebriel 1; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 224 61 11 (+32-09 224 61 11) 09 224 61 11 (+32-09 224 61 11)

Fax (fax): 09 224 61 10 (+32-09 224 61 10) 09 224 61 10 (+32-09 224 61 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Z SINT-LUCAS GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Z SINT-LUCAS GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Z SINT-LUCAS GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Z SINT-LUCAS GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Z SINT-LUCAS GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Z SINT-LUCAS GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Z SINT-LUCAS GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Z SINT-LUCAS GENT
Products information A Z SINT-LUCAS GENT

BTW identificatienummer (tax): BE01921752929
Ondernemingsnummer: 1461151123
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Medical centers

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Z SINT-LUCAS GENT
(Get full report from official database of BE for A Z SINT-LUCAS GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Z SINT-LUCAS GENT
Addition kinds of activities for A Z SINT-LUCAS GENT

265599. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
34529902. Gate haken | Gate hooks
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
50920210. Computerspellen | Video games

Werken bij A Z SINT-LUCAS GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Z SINT-LUCAS GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Z SINT-LUCAS GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Z SINT-LUCAS GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van A Z SINT-LUCAS GENT in sociale netwerken
Look for responds of A Z SINT-LUCAS GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Z SINT-LUCAS GENT. Laat een reactie achter voor A Z SINT-LUCAS GENT. A Z SINT-LUCAS GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Z SINT-LUCAS GENT. Leave a respond for A Z SINT-LUCAS GENT. A Z SINT-LUCAS GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Z SINT-LUCAS GENT op de google maps. Adres en contacten A Z SINT-LUCAS GENT
Location of A Z SINT-LUCAS GENT on the google maps. Address and contacts of A Z SINT-LUCAS GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come A Z SINT-LUCAS GENT A Z SINT-LUCAS GENT: Havard M Ets | WIM ROELENS | AVIRENT | Metaldo BVBA | VAN HYFTE MYRIAM EN CO

Other related companies as A Z SINT-LUCAS GENT: Havard M Ets | WIM ROELENS | AVIRENT | Metaldo BVBA | VAN HYFTE MYRIAM EN CO

A Z SINT-LUCAS GENT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Z SINT-LUCAS GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01921752929. Het bedrijf A Z SINT-LUCAS GENT bevindt zich op het adres: Groenebriel 1; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van A Z SINT-LUCAS GENT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Z SINT-LUCAS GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Z SINT-LUCAS GENT, openstaande posities, locatie van A Z SINT-LUCAS GENT op de kaart.

A Z SINT-LUCAS GENT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Z SINT-LUCAS GENT, company assigned to the tax number BE01921752929. The company A Z SINT-LUCAS GENT is located at the address: Groenebriel 1; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals. List of products are Medical centers.
The main activity of A Z SINT-LUCAS GENT is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A Z SINT-LUCAS GENT is not available. You also can look at reviews of A Z SINT-LUCAS GENT, open positions, location of A Z SINT-LUCAS GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Z SINT-LUCAS GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Z SINT-LUCAS GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Z SINT-LUCAS GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Z SINT-LUCAS GENT, employees, financial statistics.