Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Private companiesUnited States Postal Service • Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Contactgegevens Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Lambermont 140bte8 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Office de Renseignements d'Adjudications S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Office de Renseignements d'Adjudications S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Office de Renseignements d'Adjudications S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Office de Renseignements d'Adjudications S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Products information Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08331176757
Ondernemingsnummer: 4750457763
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Newspaper publishers

Product categorie (product category): Newspaper Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
(Get full report from official database of BE for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Addition kinds of activities for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw

Werken bij Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Laat een reactie achter voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Office de Renseignements d'Adjudications S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Leave a respond for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Office de Renseignements d'Adjudications S.A. op de google maps. Adres en contacten Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Location of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on the google maps. Address and contacts of Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Office de Renseignements d'Adjudications S.A. Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: FLFORGES ET PLATINERIES EDOUARD GILLE SPRL | CGSLB-R?GION. BRUXELLOISE | Hermans J | PIERRE CONSTANTIN | LIBRAIRIE DES ALLI?S

Other related companies as Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: FLFORGES ET PLATINERIES EDOUARD GILLE SPRL | CGSLB-R?GION. BRUXELLOISE | Hermans J | PIERRE CONSTANTIN | LIBRAIRIE DES ALLI?S

Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Office de Renseignements d'Adjudications S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331176757. Het bedrijf Office de Renseignements d'Adjudications S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard Lambermont 140bte8 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Newspaper Publishers. Lijst met producten zijn Newspaper publishers.
De hoofdactiviteit van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Office de Renseignements d'Adjudications S.A., openstaande posities, locatie van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Office de Renseignements d'Adjudications S.A., company assigned to the tax number BE08331176757. The company Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is located at the address: Boulevard Lambermont 140bte8 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Newspaper Publishers. List of products are Newspaper publishers.
The main activity of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is not available. You also can look at reviews of Office de Renseignements d'Adjudications S.A., open positions, location of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Office de Renseignements d'Adjudications S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Office de Renseignements d'Adjudications S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Office de Renseignements d'Adjudications S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Office de Renseignements d'Adjudications S.A., employees, financial statistics.