Magica Sardegna Holidays BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Magica Sardegna Holidays BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Magica Sardegna Holidays BVBA

Contactgegevens Magica Sardegna Holidays BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magica Sardegna Holidays BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magica Sardegna Holidays BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wespelaarsesteenweg 88; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 00 52; 0475 57 04 84 (+32-016 60 00 52; 0475 57 04 84) 016 60 00 52; 0475 57 04 84 (+32-016 60 00 52; 0475 57 04 84)

Fax (fax): 0475 57 04 84; 016 60 00 52 (+32-0475 57 04 84; 016 60 00 52) 0475 57 04 84; 016 60 00 52 (+32-0475 57 04 84; 016 60 00 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magica Sardegna Holidays BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magica Sardegna Holidays BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magica Sardegna Holidays BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magica Sardegna Holidays BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magica Sardegna Holidays BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magica Sardegna Holidays BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magica Sardegna Holidays BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magica Sardegna Holidays BVBA
Products information Magica Sardegna Holidays BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09704742431
Ondernemingsnummer: 4191528320
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Travel agencies

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magica Sardegna Holidays BVBA
(Get full report from official database of BE for Magica Sardegna Holidays BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magica Sardegna Holidays BVBA
Addition kinds of activities for Magica Sardegna Holidays BVBA

581301. Bars en lounges | Bars and lounges
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
51120401. Computerpapier | Computer paper
51930203. Planten, potten | Plants, potted
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Magica Sardegna Holidays BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magica Sardegna Holidays BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magica Sardegna Holidays BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magica Sardegna Holidays BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Magica Sardegna Holidays BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Magica Sardegna Holidays BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magica Sardegna Holidays BVBA. Laat een reactie achter voor Magica Sardegna Holidays BVBA. Magica Sardegna Holidays BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magica Sardegna Holidays BVBA. Leave a respond for Magica Sardegna Holidays BVBA. Magica Sardegna Holidays BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magica Sardegna Holidays BVBA op de google maps. Adres en contacten Magica Sardegna Holidays BVBA
Location of Magica Sardegna Holidays BVBA on the google maps. Address and contacts of Magica Sardegna Holidays BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Magica Sardegna Holidays BVBA Magica Sardegna Holidays BVBA: Van De Sande B | GERRITS HUBERT | BUELENS KLIMA & ELEKTROT. | ARAX | Johny

Other related companies as Magica Sardegna Holidays BVBA: Van De Sande B | GERRITS HUBERT | BUELENS KLIMA & ELEKTROT. | ARAX | Johny

Magica Sardegna Holidays BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Magica Sardegna Holidays BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09704742431. Het bedrijf Magica Sardegna Holidays BVBA bevindt zich op het adres: Wespelaarsesteenweg 88; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Lijst met producten zijn Travel agencies.
De hoofdactiviteit van Magica Sardegna Holidays BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magica Sardegna Holidays BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magica Sardegna Holidays BVBA, openstaande posities, locatie van Magica Sardegna Holidays BVBA op de kaart.

Magica Sardegna Holidays BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Magica Sardegna Holidays BVBA, company assigned to the tax number BE09704742431. The company Magica Sardegna Holidays BVBA is located at the address: Wespelaarsesteenweg 88; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Holiday accomodation - Rental. List of products are Travel agencies.
The main activity of Magica Sardegna Holidays BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Magica Sardegna Holidays BVBA is not available. You also can look at reviews of Magica Sardegna Holidays BVBA, open positions, location of Magica Sardegna Holidays BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magica Sardegna Holidays BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magica Sardegna Holidays BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magica Sardegna Holidays BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magica Sardegna Holidays BVBA, employees, financial statistics.