K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.

Contactgegevens K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL MERCIERLAAN 94; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16321130 (+32-16321130) 16321130 (+32-16321130)

Fax (fax): +32 (55) 465-43-44 +32 (55) 465-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.
Products information K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.

BTW identificatienummer (tax): BE07316864013
Ondernemingsnummer: 9250183105
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.
(Get full report from official database of BE for K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.
Addition kinds of activities for K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.

26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
50990205. Pulphout | Pulpwood
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
86110100. Vakverenigingen | Trade associations
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. in sociale netwerken
Look for responds of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Laat een reactie achter voor K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. Leave a respond for K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.. K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. op de google maps. Adres en contacten K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.
Location of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. on the google maps. Address and contacts of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: Desombere Y | VAN GILS & VAN DER STEEN | Van De Weyer P | Senza | LUC LOECKX

Other related companies as K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN.: Desombere Y | VAN GILS & VAN DER STEEN | Van De Weyer P | Senza | LUC LOECKX

K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07316864013. Het bedrijf K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. bevindt zich op het adres: KARDINAAL MERCIERLAAN 94; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., openstaande posities, locatie van K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. op de kaart.

K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., company assigned to the tax number BE07316864013. The company K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is located at the address: KARDINAAL MERCIERLAAN 94; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. were not found.
The main activity of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. is not available. You also can look at reviews of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., open positions, location of K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.U.L.-DEP. ELEKTROTECHN., employees, financial statistics.