TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER

Contactgegevens TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARAIS 17; 7320; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69576453 (+32-69576453) 69576453 (+32-69576453)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER
Products information TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER
(Get full report from official database of BE for TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER
Addition kinds of activities for TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER

204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
507202. Handgereedschap | Hand tools
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
36210103. Collectorringen, voor elektrische motoren of generatoren | Collector rings, for electric motors or generators
39539900. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: BELLE & MOI

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

 • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DEFISAT

  Type: Vaste Job

  DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

 • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • CNC machine insteller (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

 • Hulpkok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ALITIA

  Type: Vaste Job

  Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER in sociale netwerken
Look for responds of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Laat een reactie achter voor TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. Leave a respond for TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER. TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER op de google maps. Adres en contacten TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER
Location of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER on the google maps. Address and contacts of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER

Andere gerelateerde bedrijven als come TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: FLETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | PATRICK VANDENDRIESSCHE | LA-O-LA | Lamberts Inge | D. LABORIE

Other related companies as TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER: FLETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | PATRICK VANDENDRIESSCHE | LA-O-LA | Lamberts Inge | D. LABORIE

TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER bevindt zich op het adres: RUE DU MARAIS 17; 7320; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, openstaande posities, locatie van TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER op de kaart.

TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, company assigned to the tax number BE08521789550. The company TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is located at the address: RUE DU MARAIS 17; 7320; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER were not found.
The main activity of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER is not available. You also can look at reviews of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, open positions, location of TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TV-RADIO-ELECTR.-BESSERER, employees, financial statistics.