Delcourt Entreprises

Contactgegevens Delcourt Entreprises: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delcourt Entreprises: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delcourt Entreprises

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Barge 40; 4000; Liège 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 233 41 27 (+32-04 233 41 27) 04 233 41 27 (+32-04 233 41 27)

Fax (fax): 04 234 45 51 (+32-04 234 45 51) 04 234 45 51 (+32-04 234 45 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delcourt Entreprises: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delcourt Entreprises"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delcourt Entreprises"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delcourt Entreprises, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delcourt Entreprises. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delcourt Entreprises, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delcourt Entreprises. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delcourt Entreprises
Products information Delcourt Entreprises

BTW identificatienummer (tax): BE08284759521
Ondernemingsnummer: 6601379394
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delcourt Entreprises
(Get full report from official database of BE for Delcourt Entreprises)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delcourt Entreprises
Addition kinds of activities for Delcourt Entreprises

26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij Delcourt Entreprises: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delcourt Entreprises: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delcourt Entreprises. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delcourt Entreprises. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van Delcourt Entreprises in sociale netwerken
Look for responds of Delcourt Entreprises in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delcourt Entreprises. Laat een reactie achter voor Delcourt Entreprises. Delcourt Entreprises bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delcourt Entreprises. Leave a respond for Delcourt Entreprises. Delcourt Entreprises on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delcourt Entreprises op de google maps. Adres en contacten Delcourt Entreprises
Location of Delcourt Entreprises on the google maps. Address and contacts of Delcourt Entreprises

Andere gerelateerde bedrijven als come Delcourt Entreprises Delcourt Entreprises: ROGER WENDRICKX | CULENBORG | Vervotte Roger | PIERRE GREGOIRE | D.A.T. BVBA

Other related companies as Delcourt Entreprises: ROGER WENDRICKX | CULENBORG | Vervotte Roger | PIERRE GREGOIRE | D.A.T. BVBA

Delcourt Entreprises is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delcourt Entreprises, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08284759521. Het bedrijf Delcourt Entreprises bevindt zich op het adres: Rue de la Barge 40; 4000; Liège 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van Delcourt Entreprises is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delcourt Entreprises is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delcourt Entreprises, openstaande posities, locatie van Delcourt Entreprises op de kaart.

Delcourt Entreprises is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delcourt Entreprises, company assigned to the tax number BE08284759521. The company Delcourt Entreprises is located at the address: Rue de la Barge 40; 4000; Liège 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
The main activity of Delcourt Entreprises is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delcourt Entreprises is not available. You also can look at reviews of Delcourt Entreprises, open positions, location of Delcourt Entreprises on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delcourt Entreprises, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delcourt Entreprises, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delcourt Entreprises, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delcourt Entreprises, employees, financial statistics.