Boulanger Chauffage Central SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Boulanger Chauffage Central SA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Boulanger Chauffage Central SA

Contactgegevens Boulanger Chauffage Central SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulanger Chauffage Central SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulanger Chauffage Central SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Cerisier 80; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 01 60; 071 43 44 60 (+32-071 36 01 60; 071 43 44 60) 071 36 01 60; 071 43 44 60 (+32-071 36 01 60; 071 43 44 60)

Fax (fax): 071 47 11 77 (+32-071 47 11 77) 071 47 11 77 (+32-071 47 11 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulanger Chauffage Central SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulanger Chauffage Central SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulanger Chauffage Central SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulanger Chauffage Central SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulanger Chauffage Central SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulanger Chauffage Central SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulanger Chauffage Central SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulanger Chauffage Central SA
Products information Boulanger Chauffage Central SA

BTW identificatienummer (tax): BE09265014648
Ondernemingsnummer: 1755584716
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Boulanger Chauffage Central SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulanger Chauffage Central SA
(Get full report from official database of BE for Boulanger Chauffage Central SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulanger Chauffage Central SA
Addition kinds of activities for Boulanger Chauffage Central SA

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
38410211. Pelvimeters | Pelvimeters

Werken bij Boulanger Chauffage Central SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulanger Chauffage Central SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulanger Chauffage Central SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulanger Chauffage Central SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Boulanger Chauffage Central SA in sociale netwerken
Look for responds of Boulanger Chauffage Central SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulanger Chauffage Central SA. Laat een reactie achter voor Boulanger Chauffage Central SA. Boulanger Chauffage Central SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulanger Chauffage Central SA. Leave a respond for Boulanger Chauffage Central SA. Boulanger Chauffage Central SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulanger Chauffage Central SA op de google maps. Adres en contacten Boulanger Chauffage Central SA
Location of Boulanger Chauffage Central SA on the google maps. Address and contacts of Boulanger Chauffage Central SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulanger Chauffage Central SA Boulanger Chauffage Central SA: Maes Jean-Marie | Orfival SA | ALEXANDER HOUDMONT | POLIS J | De Ost paul

Other related companies as Boulanger Chauffage Central SA: Maes Jean-Marie | Orfival SA | ALEXANDER HOUDMONT | POLIS J | De Ost paul

Boulanger Chauffage Central SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulanger Chauffage Central SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265014648. Het bedrijf Boulanger Chauffage Central SA bevindt zich op het adres: Rue du Cerisier 80; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Boulanger Chauffage Central SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boulanger Chauffage Central SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulanger Chauffage Central SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulanger Chauffage Central SA, openstaande posities, locatie van Boulanger Chauffage Central SA op de kaart.

Boulanger Chauffage Central SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boulanger Chauffage Central SA, company assigned to the tax number BE09265014648. The company Boulanger Chauffage Central SA is located at the address: Rue du Cerisier 80; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Boulanger Chauffage Central SA were not found.
The main activity of Boulanger Chauffage Central SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulanger Chauffage Central SA is not available. You also can look at reviews of Boulanger Chauffage Central SA, open positions, location of Boulanger Chauffage Central SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulanger Chauffage Central SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulanger Chauffage Central SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulanger Chauffage Central SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulanger Chauffage Central SA, employees, financial statistics.