Le Cocq de Pletincx B

Contactgegevens Le Cocq de Pletincx B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Cocq de Pletincx B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Cocq de Pletincx B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gendarmerie 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 633 10 01 (+32-02 633 10 01) 02 633 10 01 (+32-02 633 10 01)

Fax (fax): +32 (83) 980-77-52 +32 (83) 980-77-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Cocq de Pletincx B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Cocq de Pletincx B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Cocq de Pletincx B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Cocq de Pletincx B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Cocq de Pletincx B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Cocq de Pletincx B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Cocq de Pletincx B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Cocq de Pletincx B
Products information Le Cocq de Pletincx B

BTW identificatienummer (tax): BE06420379638
Ondernemingsnummer: 4205261230
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Le Cocq de Pletincx B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Cocq de Pletincx B
(Get full report from official database of BE for Le Cocq de Pletincx B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Cocq de Pletincx B
Addition kinds of activities for Le Cocq de Pletincx B

01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
35680302. Ketting, krachtoverbrenging | Chain, power transmission
38290501. Count rate meters, nucleaire straling | Count rate meters, nuclear radiation
50470310. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij Le Cocq de Pletincx B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Cocq de Pletincx B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Cocq de Pletincx B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Cocq de Pletincx B. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van Le Cocq de Pletincx B in sociale netwerken
Look for responds of Le Cocq de Pletincx B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Cocq de Pletincx B. Laat een reactie achter voor Le Cocq de Pletincx B. Le Cocq de Pletincx B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Cocq de Pletincx B. Leave a respond for Le Cocq de Pletincx B. Le Cocq de Pletincx B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Cocq de Pletincx B op de google maps. Adres en contacten Le Cocq de Pletincx B
Location of Le Cocq de Pletincx B on the google maps. Address and contacts of Le Cocq de Pletincx B

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Cocq de Pletincx B Le Cocq de Pletincx B: Agha Impex Quartz | Van Driessche Eddy BVBA | CLEANING DE BREE NV | Hondenvereniging Witven VZW | INDISCRETIONS

Other related companies as Le Cocq de Pletincx B: Agha Impex Quartz | Van Driessche Eddy BVBA | CLEANING DE BREE NV | Hondenvereniging Witven VZW | INDISCRETIONS

Le Cocq de Pletincx B is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Cocq de Pletincx B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06420379638. Het bedrijf Le Cocq de Pletincx B bevindt zich op het adres: Rue de la Gendarmerie 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Le Cocq de Pletincx B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Cocq de Pletincx B is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Cocq de Pletincx B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Cocq de Pletincx B, openstaande posities, locatie van Le Cocq de Pletincx B op de kaart.

Le Cocq de Pletincx B is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Cocq de Pletincx B, company assigned to the tax number BE06420379638. The company Le Cocq de Pletincx B is located at the address: Rue de la Gendarmerie 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Le Cocq de Pletincx B were not found.
The main activity of Le Cocq de Pletincx B is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Cocq de Pletincx B is not available. You also can look at reviews of Le Cocq de Pletincx B, open positions, location of Le Cocq de Pletincx B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Cocq de Pletincx B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Cocq de Pletincx B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Cocq de Pletincx B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Cocq de Pletincx B, employees, financial statistics.