Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.

Contactgegevens Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cronjestraat 24 2140 Borgerhout (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.
Products information Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01227416992
Ondernemingsnummer: 1083221435
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Non-ferrous metal castings

Product categorie (product category): Non-Ferrous Metal Castings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Leave a respond for Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.. Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.
Location of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: R.S.C. PATURAGEOIS | HEATCARE | ACT RESEARCH | EMTEC CONSUMER MEDIA BENELUX SA | Vyncke Kristien

Other related companies as Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A.: R.S.C. PATURAGEOIS | HEATCARE | ACT RESEARCH | EMTEC CONSUMER MEDIA BENELUX SA | Vyncke Kristien

Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01227416992. Het bedrijf Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Cronjestraat 24 2140 Borgerhout (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Ferrous Metal Castings. Lijst met producten zijn Non-ferrous metal castings.
De hoofdactiviteit van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. op de kaart.

Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01227416992. The company Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is located at the address: Cronjestraat 24 2140 Borgerhout (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Ferrous Metal Castings. List of products are Non-ferrous metal castings.
The main activity of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., open positions, location of Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gieterij van Non-Ferro Metalen B.V.B.A., employees, financial statistics.