IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • IMPRIMERIE DECOSTER JEAN
Private companiesReal Estate • IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

Contactgegevens IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEFANIAPLEIN 18; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25121003 (+32-25121003) 25121003 (+32-25121003)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE DECOSTER JEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE DECOSTER JEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE DECOSTER JEAN
Products information IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in IMPRIMERIE DECOSTER JEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE DECOSTER JEAN
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE DECOSTER JEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE DECOSTER JEAN
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
39420102. Doll delen | Doll parts
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts

Werken bij IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. IMPRIMERIE DECOSTER JEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. Leave a respond for IMPRIMERIE DECOSTER JEAN. IMPRIMERIE DECOSTER JEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE DECOSTER JEAN op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE DECOSTER JEAN
Location of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE DECOSTER JEAN IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: Aerts Robert Koelservice | Palsterman E | WAUTERS JOHAN | ALPHA MICROSYSTEMS BELG. | N. VERCAMMEN

Other related companies as IMPRIMERIE DECOSTER JEAN: Aerts Robert Koelservice | Palsterman E | WAUTERS JOHAN | ALPHA MICROSYSTEMS BELG. | N. VERCAMMEN

IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf IMPRIMERIE DECOSTER JEAN bevindt zich op het adres: STEFANIAPLEIN 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE DECOSTER JEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE DECOSTER JEAN op de kaart.

IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, company assigned to the tax number BE05621948242. The company IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is located at the address: STEFANIAPLEIN 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in IMPRIMERIE DECOSTER JEAN were not found.
The main activity of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, open positions, location of IMPRIMERIE DECOSTER JEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE DECOSTER JEAN, employees, financial statistics.