HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • HORECASERVICE NEVEJAN BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

Contactgegevens HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St-Rijkersstr 17 8690 Alveringem, België

Telefoon (phone): 32.58 28 82 73 32.58 28 82 73

Fax (fax): 32.58 28 96 16 32.58 28 96 16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORECASERVICE NEVEJAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORECASERVICE NEVEJAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORECASERVICE NEVEJAN BVBA
Products information HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Drinks,soft^^Beverages - import-export

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORECASERVICE NEVEJAN BVBA
(Get full report from official database of BE for HORECASERVICE NEVEJAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORECASERVICE NEVEJAN BVBA
Addition kinds of activities for HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

391403. Tinnenwaren | Pewter ware
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
56990301. Badpakken | Bathing suits
73810200. Detective diensten | Detective services

Werken bij HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Laat een reactie achter voor HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. HORECASERVICE NEVEJAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. Leave a respond for HORECASERVICE NEVEJAN BVBA. HORECASERVICE NEVEJAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORECASERVICE NEVEJAN BVBA op de google maps. Adres en contacten HORECASERVICE NEVEJAN BVBA
Location of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA on the google maps. Address and contacts of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HORECASERVICE NEVEJAN BVBA HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: COIFFURE RUDY | NET-EXPRESS | Top Sol SPRL | Frédéric | De Melenne D

Other related companies as HORECASERVICE NEVEJAN BVBA: COIFFURE RUDY | NET-EXPRESS | Top Sol SPRL | Frédéric | De Melenne D

HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf HORECASERVICE NEVEJAN BVBA bevindt zich op het adres: St-Rijkersstr 17 8690 Alveringem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Drinks,soft^^Beverages - import-export.
De hoofdactiviteit van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, openstaande posities, locatie van HORECASERVICE NEVEJAN BVBA op de kaart.

HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, company assigned to the tax number BE05362670898. The company HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is located at the address: St-Rijkersstr 17 8690 Alveringem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Drinks,soft^^Beverages - import-export.
The main activity of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA is not available. You also can look at reviews of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, open positions, location of HORECASERVICE NEVEJAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORECASERVICE NEVEJAN BVBA, employees, financial statistics.