Adviesgroep Haspengouw BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Adviesgroep Haspengouw BVBA
Private companiesSocial Services • Adviesgroep Haspengouw BVBA

Contactgegevens Adviesgroep Haspengouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adviesgroep Haspengouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adviesgroep Haspengouw BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 16; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 75 81 (+32-011 68 75 81) 011 68 75 81 (+32-011 68 75 81)

Fax (fax): 011 67 21 02 (+32-011 67 21 02) 011 67 21 02 (+32-011 67 21 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adviesgroep Haspengouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adviesgroep Haspengouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adviesgroep Haspengouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adviesgroep Haspengouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adviesgroep Haspengouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adviesgroep Haspengouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adviesgroep Haspengouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adviesgroep Haspengouw BVBA
Products information Adviesgroep Haspengouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09104064941
Ondernemingsnummer: 4765289306
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Banks; Savings-banks

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adviesgroep Haspengouw BVBA
(Get full report from official database of BE for Adviesgroep Haspengouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adviesgroep Haspengouw BVBA
Addition kinds of activities for Adviesgroep Haspengouw BVBA

225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
28990101. Anijsolie | Anise oil
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops

Werken bij Adviesgroep Haspengouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adviesgroep Haspengouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adviesgroep Haspengouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adviesgroep Haspengouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Adviesgroep Haspengouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adviesgroep Haspengouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adviesgroep Haspengouw BVBA. Laat een reactie achter voor Adviesgroep Haspengouw BVBA. Adviesgroep Haspengouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adviesgroep Haspengouw BVBA. Leave a respond for Adviesgroep Haspengouw BVBA. Adviesgroep Haspengouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adviesgroep Haspengouw BVBA op de google maps. Adres en contacten Adviesgroep Haspengouw BVBA
Location of Adviesgroep Haspengouw BVBA on the google maps. Address and contacts of Adviesgroep Haspengouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adviesgroep Haspengouw BVBA Adviesgroep Haspengouw BVBA: Intersport Tilkin | FERME LUX | Coiff'Mode | CATTERIE HOCUS POKUS | M. CUVELIER

Other related companies as Adviesgroep Haspengouw BVBA: Intersport Tilkin | FERME LUX | Coiff'Mode | CATTERIE HOCUS POKUS | M. CUVELIER

Adviesgroep Haspengouw BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adviesgroep Haspengouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104064941. Het bedrijf Adviesgroep Haspengouw BVBA bevindt zich op het adres: Grote Markt 16; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Banks; Savings-banks.
De hoofdactiviteit van Adviesgroep Haspengouw BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adviesgroep Haspengouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adviesgroep Haspengouw BVBA, openstaande posities, locatie van Adviesgroep Haspengouw BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adviesgroep Haspengouw BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adviesgroep Haspengouw BVBA, company assigned to the tax number BE09104064941. The company Adviesgroep Haspengouw BVBA is located at the address: Grote Markt 16; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Banks; Savings-banks.
The main activity of Adviesgroep Haspengouw BVBA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Adviesgroep Haspengouw BVBA is not available. You also can look at reviews of Adviesgroep Haspengouw BVBA, open positions, location of Adviesgroep Haspengouw BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adviesgroep Haspengouw BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adviesgroep Haspengouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adviesgroep Haspengouw BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adviesgroep Haspengouw BVBA, employees, financial statistics.