Elektro Groothandel Meetjesland

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Elektro Groothandel Meetjesland
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Elektro Groothandel Meetjesland

Contactgegevens Elektro Groothandel Meetjesland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektro Groothandel Meetjesland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektro Groothandel Meetjesland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 67 63 (+32-09 377 67 63) 09 377 67 63 (+32-09 377 67 63)

Fax (fax): 09 378 15 55 (+32-09 378 15 55) 09 378 15 55 (+32-09 378 15 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektro Groothandel Meetjesland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektro Groothandel Meetjesland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektro Groothandel Meetjesland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektro Groothandel Meetjesland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektro Groothandel Meetjesland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektro Groothandel Meetjesland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektro Groothandel Meetjesland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektro Groothandel Meetjesland
Products information Elektro Groothandel Meetjesland

BTW identificatienummer (tax): BE02435913085
Ondernemingsnummer: 7266326904
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations^^Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations; GSM - Services

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektro Groothandel Meetjesland
(Get full report from official database of BE for Elektro Groothandel Meetjesland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektro Groothandel Meetjesland
Addition kinds of activities for Elektro Groothandel Meetjesland

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
32990302. Beugels, architectonisch: gips | Brackets, architectural: plaster
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
38210116. microtomen | Microtomes
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij Elektro Groothandel Meetjesland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektro Groothandel Meetjesland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektro Groothandel Meetjesland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektro Groothandel Meetjesland. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Magazijnmedewerker Dagwerk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet in de frigo afdeling(geen diepvries) waarbij je de goederen aanvult en klaar zet voor bestelling.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Elektro Groothandel Meetjesland in sociale netwerken
Look for responds of Elektro Groothandel Meetjesland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektro Groothandel Meetjesland. Laat een reactie achter voor Elektro Groothandel Meetjesland. Elektro Groothandel Meetjesland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektro Groothandel Meetjesland. Leave a respond for Elektro Groothandel Meetjesland. Elektro Groothandel Meetjesland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektro Groothandel Meetjesland op de google maps. Adres en contacten Elektro Groothandel Meetjesland
Location of Elektro Groothandel Meetjesland on the google maps. Address and contacts of Elektro Groothandel Meetjesland

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektro Groothandel Meetjesland Elektro Groothandel Meetjesland: Ameloot Philippe | Lefebvre Etienne | Quintelier Trudo BVBA | HET LAATSTE NIEUWS | van happen

Other related companies as Elektro Groothandel Meetjesland: Ameloot Philippe | Lefebvre Etienne | Quintelier Trudo BVBA | HET LAATSTE NIEUWS | van happen

Elektro Groothandel Meetjesland is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektro Groothandel Meetjesland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02435913085. Het bedrijf Elektro Groothandel Meetjesland bevindt zich op het adres: Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations^^Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations; GSM - Services.
De hoofdactiviteit van Elektro Groothandel Meetjesland is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektro Groothandel Meetjesland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektro Groothandel Meetjesland, openstaande posities, locatie van Elektro Groothandel Meetjesland op de kaart.

Elektro Groothandel Meetjesland is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektro Groothandel Meetjesland, company assigned to the tax number BE02435913085. The company Elektro Groothandel Meetjesland is located at the address: Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations^^Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; GSM - Apparatus & Access.; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations; GSM - Services.
The main activity of Elektro Groothandel Meetjesland is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektro Groothandel Meetjesland is not available. You also can look at reviews of Elektro Groothandel Meetjesland, open positions, location of Elektro Groothandel Meetjesland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektro Groothandel Meetjesland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektro Groothandel Meetjesland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektro Groothandel Meetjesland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektro Groothandel Meetjesland, employees, financial statistics.