Centre Canin La Vigne Fontaine

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Centre Canin La Vigne Fontaine
Private companiesApparel and Accessory Stores • Centre Canin La Vigne Fontaine

Contactgegevens Centre Canin La Vigne Fontaine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Canin La Vigne Fontaine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Canin La Vigne Fontaine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue le Marais 96; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine), België

Telefoon (phone): 04 259 73 79 (+32-04 259 73 79) 04 259 73 79 (+32-04 259 73 79)

Fax (fax): 04 259 73 78 (+32-04 259 73 78) 04 259 73 78 (+32-04 259 73 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Canin La Vigne Fontaine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Canin La Vigne Fontaine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Canin La Vigne Fontaine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Canin La Vigne Fontaine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Canin La Vigne Fontaine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Canin La Vigne Fontaine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Canin La Vigne Fontaine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Canin La Vigne Fontaine
Products information Centre Canin La Vigne Fontaine

BTW identificatienummer (tax): BE07831848144
Ondernemingsnummer: 1708892822
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Centre Canin La Vigne Fontaine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Canin La Vigne Fontaine
(Get full report from official database of BE for Centre Canin La Vigne Fontaine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Canin La Vigne Fontaine
Addition kinds of activities for Centre Canin La Vigne Fontaine

391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
72130204. Uniforme levering | Uniform supply
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij Centre Canin La Vigne Fontaine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Canin La Vigne Fontaine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Canin La Vigne Fontaine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Canin La Vigne Fontaine. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Centre Canin La Vigne Fontaine in sociale netwerken
Look for responds of Centre Canin La Vigne Fontaine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Canin La Vigne Fontaine. Laat een reactie achter voor Centre Canin La Vigne Fontaine. Centre Canin La Vigne Fontaine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Canin La Vigne Fontaine. Leave a respond for Centre Canin La Vigne Fontaine. Centre Canin La Vigne Fontaine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Canin La Vigne Fontaine op de google maps. Adres en contacten Centre Canin La Vigne Fontaine
Location of Centre Canin La Vigne Fontaine on the google maps. Address and contacts of Centre Canin La Vigne Fontaine

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Canin La Vigne Fontaine Centre Canin La Vigne Fontaine: S. O. D. E. C. SA | Centre de Réeducation | FA. SAMASETTING | HEMA | MEUBELEN MASSIVO

Other related companies as Centre Canin La Vigne Fontaine: S. O. D. E. C. SA | Centre de Réeducation | FA. SAMASETTING | HEMA | MEUBELEN MASSIVO

Centre Canin La Vigne Fontaine is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Canin La Vigne Fontaine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831848144. Het bedrijf Centre Canin La Vigne Fontaine bevindt zich op het adres: Rue le Marais 96; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in Centre Canin La Vigne Fontaine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Canin La Vigne Fontaine is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Canin La Vigne Fontaine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Canin La Vigne Fontaine, openstaande posities, locatie van Centre Canin La Vigne Fontaine op de kaart.

Centre Canin La Vigne Fontaine is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Canin La Vigne Fontaine, company assigned to the tax number BE07831848144. The company Centre Canin La Vigne Fontaine is located at the address: Rue le Marais 96; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in Centre Canin La Vigne Fontaine were not found.
The main activity of Centre Canin La Vigne Fontaine is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Canin La Vigne Fontaine is not available. You also can look at reviews of Centre Canin La Vigne Fontaine, open positions, location of Centre Canin La Vigne Fontaine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Canin La Vigne Fontaine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Canin La Vigne Fontaine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Canin La Vigne Fontaine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Canin La Vigne Fontaine, employees, financial statistics.