MAISON DE LA JEUNESSE

Contactgegevens MAISON DE LA JEUNESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DE LA JEUNESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DE LA JEUNESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 2; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67335250 (+32-67335250) 67335250 (+32-67335250)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DE LA JEUNESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DE LA JEUNESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DE LA JEUNESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DE LA JEUNESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DE LA JEUNESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DE LA JEUNESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DE LA JEUNESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DE LA JEUNESSE
Products information MAISON DE LA JEUNESSE

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MAISON DE LA JEUNESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DE LA JEUNESSE
(Get full report from official database of BE for MAISON DE LA JEUNESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DE LA JEUNESSE
Addition kinds of activities for MAISON DE LA JEUNESSE

244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij MAISON DE LA JEUNESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DE LA JEUNESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DE LA JEUNESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DE LA JEUNESSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Team leader magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: WEVER &DUCRE

  Type: Vaste Job

  Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

 • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

 • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

 • Junior HR Assistent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VERSELE LAGA

  Type: Vaste Job

  Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

 • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE TELDER TUINEN

  Type: Vaste Job

  Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van MAISON DE LA JEUNESSE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DE LA JEUNESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DE LA JEUNESSE. Laat een reactie achter voor MAISON DE LA JEUNESSE. MAISON DE LA JEUNESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DE LA JEUNESSE. Leave a respond for MAISON DE LA JEUNESSE. MAISON DE LA JEUNESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DE LA JEUNESSE op de google maps. Adres en contacten MAISON DE LA JEUNESSE
Location of MAISON DE LA JEUNESSE on the google maps. Address and contacts of MAISON DE LA JEUNESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DE LA JEUNESSE MAISON DE LA JEUNESSE: ERIC WYNDELS | FRANK MARYNS | DEBROKO | D'Halluin Ph | FA. DE SPIEGELEER

Other related companies as MAISON DE LA JEUNESSE: ERIC WYNDELS | FRANK MARYNS | DEBROKO | D'Halluin Ph | FA. DE SPIEGELEER

MAISON DE LA JEUNESSE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DE LA JEUNESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf MAISON DE LA JEUNESSE bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 2; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DE LA JEUNESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DE LA JEUNESSE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DE LA JEUNESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DE LA JEUNESSE, openstaande posities, locatie van MAISON DE LA JEUNESSE op de kaart.

MAISON DE LA JEUNESSE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DE LA JEUNESSE, company assigned to the tax number BE02324127197. The company MAISON DE LA JEUNESSE is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 2; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DE LA JEUNESSE were not found.
The main activity of MAISON DE LA JEUNESSE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DE LA JEUNESSE is not available. You also can look at reviews of MAISON DE LA JEUNESSE, open positions, location of MAISON DE LA JEUNESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DE LA JEUNESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DE LA JEUNESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DE LA JEUNESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DE LA JEUNESSE, employees, financial statistics.