JEUGDHUIS JEJO

Contactgegevens JEUGDHUIS JEJO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JEJO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JEJO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LICHTAARTSEWEG 89B; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14221798 (+32-14221798) 14221798 (+32-14221798)

Fax (fax): +32 (16) 373-51-19 +32 (16) 373-51-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JEJO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JEJO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JEJO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JEJO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JEJO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JEJO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JEJO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JEJO
Products information JEUGDHUIS JEJO

BTW identificatienummer (tax): BE07485229492
Ondernemingsnummer: 3122283935
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JEUGDHUIS JEJO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JEJO
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JEJO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JEJO
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JEJO

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
357500. Computer terminals | Computer terminals
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies
52110206. Schermen, deur en raam | Screens, door and window

Werken bij JEUGDHUIS JEJO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JEJO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JEJO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JEJO. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Studentenjob

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

 • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

 • Aankoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JEJO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JEJO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JEJO. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JEJO. JEUGDHUIS JEJO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JEJO. Leave a respond for JEUGDHUIS JEJO. JEUGDHUIS JEJO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JEJO op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JEJO
Location of JEUGDHUIS JEJO on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JEJO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JEJO JEUGDHUIS JEJO: LA CHALEUR ET L'EAU | CAPTAIN OLIVER | L'AUXILIAIRE DU CHAUFFAGE | JOSEPH BOSMAN | WEERTS

Other related companies as JEUGDHUIS JEJO: LA CHALEUR ET L'EAU | CAPTAIN OLIVER | L'AUXILIAIRE DU CHAUFFAGE | JOSEPH BOSMAN | WEERTS

JEUGDHUIS JEJO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JEJO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07485229492. Het bedrijf JEUGDHUIS JEJO bevindt zich op het adres: LICHTAARTSEWEG 89B; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JEJO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JEJO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JEJO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JEJO, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JEJO op de kaart.

JEUGDHUIS JEJO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JEJO, company assigned to the tax number BE07485229492. The company JEUGDHUIS JEJO is located at the address: LICHTAARTSEWEG 89B; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JEJO were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JEJO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JEJO is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JEJO, open positions, location of JEUGDHUIS JEJO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JEJO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JEJO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JEJO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JEJO, employees, financial statistics.