JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS
Private companiesPersonal Services • JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE RING 65; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52481384 (+32-52481384) 52481384 (+32-52481384)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS
Products information JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
50949904. Pearls | Pearls
80110106. nefroloog | Nephrologist
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Magazijnier (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

 • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS. JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS
Location of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: FLAIE S.C. | De Haes BVBA | DALLA COSTA | Aktuapharma | C. A. BAILEY BVBA

Other related companies as JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS: FLAIE S.C. | De Haes BVBA | DALLA COSTA | Aktuapharma | C. A. BAILEY BVBA

JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS bevindt zich op het adres: DE RING 65; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS op de kaart.

JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, company assigned to the tax number BE01390014648. The company JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is located at the address: DE RING 65; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, open positions, location of JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T KLOKHUIS, employees, financial statistics.