BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI

Contactgegevens BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDENBOOGAERDE 108; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24234811 (+32-24234811) 24234811 (+32-24234811)

Fax (fax): +32 (19) 965-25-55 +32 (19) 965-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI
Products information BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI

BTW identificatienummer (tax): BE09919250488
Ondernemingsnummer: 6661529541
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Liqueurs.

Product categorie (product category): Distilleries. Vins Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI
(Get full report from official database of BE for BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI
Addition kinds of activities for BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI

832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
22980305. Netten, touw | Nets, rope
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Spelhost dinerspellen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI in sociale netwerken
Look for responds of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Laat een reactie achter voor BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. Leave a respond for BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI. BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI op de google maps. Adres en contacten BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI
Location of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI on the google maps. Address and contacts of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI

Andere gerelateerde bedrijven als come BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: RADIO-MOL | Claeys Peter | BRUYNINX | Axtron Environmental Consulting NV | ANNEMIE GOYVAERTS

Other related companies as BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI: RADIO-MOL | Claeys Peter | BRUYNINX | Axtron Environmental Consulting NV | ANNEMIE GOYVAERTS

BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919250488. Het bedrijf BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI bevindt zich op het adres: RUE VANDENBOOGAERDE 108; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Distilleries. Vins Fab. Lijst met producten zijn Produits: Liqueurs..
De hoofdactiviteit van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, openstaande posities, locatie van BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI op de kaart.

BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, company assigned to the tax number BE09919250488. The company BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is located at the address: RUE VANDENBOOGAERDE 108; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Distilleries. Vins Fab. List of products are Produits: Liqueurs..
The main activity of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI is not available. You also can look at reviews of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, open positions, location of BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI, employees, financial statistics.