'T MUZIEKDOOSJE

Contactgegevens 'T MUZIEKDOOSJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T MUZIEKDOOSJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T MUZIEKDOOSJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): W.WILSONPLEIN; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92336172 (+32-92336172) 92336172 (+32-92336172)

Fax (fax): +32 (61) 773-25-86 +32 (61) 773-25-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T MUZIEKDOOSJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T MUZIEKDOOSJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T MUZIEKDOOSJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T MUZIEKDOOSJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T MUZIEKDOOSJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T MUZIEKDOOSJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T MUZIEKDOOSJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T MUZIEKDOOSJE
Products information 'T MUZIEKDOOSJE

BTW identificatienummer (tax): BE06698059082
Ondernemingsnummer: 6446197509
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in 'T MUZIEKDOOSJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T MUZIEKDOOSJE
(Get full report from official database of BE for 'T MUZIEKDOOSJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T MUZIEKDOOSJE
Addition kinds of activities for 'T MUZIEKDOOSJE

495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
01820104. Rabarber, gegroeid onder dekking | Rhubarb, grown under cover
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij 'T MUZIEKDOOSJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T MUZIEKDOOSJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T MUZIEKDOOSJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T MUZIEKDOOSJE. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van 'T MUZIEKDOOSJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T MUZIEKDOOSJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T MUZIEKDOOSJE. Laat een reactie achter voor 'T MUZIEKDOOSJE. 'T MUZIEKDOOSJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T MUZIEKDOOSJE. Leave a respond for 'T MUZIEKDOOSJE. 'T MUZIEKDOOSJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T MUZIEKDOOSJE op de google maps. Adres en contacten 'T MUZIEKDOOSJE
Location of 'T MUZIEKDOOSJE on the google maps. Address and contacts of 'T MUZIEKDOOSJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T MUZIEKDOOSJE 'T MUZIEKDOOSJE: SERVICE STATION AERTS | DEKOTECHNIK | Vanstraelen & Partners CVBA | CLAUDE FORTEMPS | Van Dille E

Other related companies as 'T MUZIEKDOOSJE: SERVICE STATION AERTS | DEKOTECHNIK | Vanstraelen & Partners CVBA | CLAUDE FORTEMPS | Van Dille E

'T MUZIEKDOOSJE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T MUZIEKDOOSJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06698059082. Het bedrijf 'T MUZIEKDOOSJE bevindt zich op het adres: W.WILSONPLEIN; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in 'T MUZIEKDOOSJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T MUZIEKDOOSJE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T MUZIEKDOOSJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T MUZIEKDOOSJE, openstaande posities, locatie van 'T MUZIEKDOOSJE op de kaart.

'T MUZIEKDOOSJE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T MUZIEKDOOSJE, company assigned to the tax number BE06698059082. The company 'T MUZIEKDOOSJE is located at the address: W.WILSONPLEIN; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disquaires. Products created in 'T MUZIEKDOOSJE were not found.
The main activity of 'T MUZIEKDOOSJE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T MUZIEKDOOSJE is not available. You also can look at reviews of 'T MUZIEKDOOSJE, open positions, location of 'T MUZIEKDOOSJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T MUZIEKDOOSJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T MUZIEKDOOSJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T MUZIEKDOOSJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T MUZIEKDOOSJE, employees, financial statistics.