(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN
Private companiesDepository Institutions • (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

Contactgegevens (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 483; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 86 76 (+32-03 651 86 76) 03 651 86 76 (+32-03 651 86 76)

Fax (fax): 03 651 79 02 (+32-03 651 79 02) 03 651 79 02 (+32-03 651 79 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN
Products information (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07554168701
Ondernemingsnummer: 8467956542
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN
(Get full report from official database of BE for (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN
Addition kinds of activities for (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
31610104. Reistassen | Traveling bags
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer

Werken bij (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN in sociale netwerken
Look for responds of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Laat een reactie achter voor (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. Leave a respond for (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN. (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN op de google maps. Adres en contacten (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN
Location of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN on the google maps. Address and contacts of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: GOSSET | X.L.U. | Van Meensel E | D. JANSSEN | JOSEPH MAES

Other related companies as (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN: GOSSET | X.L.U. | Van Meensel E | D. JANSSEN | JOSEPH MAES

(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07554168701. Het bedrijf (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN bevindt zich op het adres: Bredabaan 483; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, openstaande posities, locatie van (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN op de kaart.

(VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, company assigned to the tax number BE07554168701. The company (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is located at the address: Bredabaan 483; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Delicatessens. Products created in (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN were not found.
The main activity of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN is not available. You also can look at reviews of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, open positions, location of (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company (VERCRUYSSE) RAB DELICATESSEN, employees, financial statistics.