't Huis Van Vesta SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • 't Huis Van Vesta SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • 't Huis Van Vesta SPRL

Contactgegevens 't Huis Van Vesta SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Huis Van Vesta SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Huis Van Vesta SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Liherin 8X; 6670; Gouvy (Limerlé), België

Telefoon (phone): 080 22 12 92 (+32-080 22 12 92) 080 22 12 92 (+32-080 22 12 92)

Fax (fax): 080 22 86 16 (+32-080 22 86 16) 080 22 86 16 (+32-080 22 86 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Huis Van Vesta SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Huis Van Vesta SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Huis Van Vesta SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Huis Van Vesta SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Huis Van Vesta SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Huis Van Vesta SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Huis Van Vesta SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Huis Van Vesta SPRL
Products information 't Huis Van Vesta SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03696044921
Ondernemingsnummer: 2070892333
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Internet - Services

Product categorie (product category): Decorations for exhibitions and parties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Huis Van Vesta SPRL
(Get full report from official database of BE for 't Huis Van Vesta SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Huis Van Vesta SPRL
Addition kinds of activities for 't Huis Van Vesta SPRL

4151. Schoolbussen | School buses
243100. Millwork | Millwork
329102. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij 't Huis Van Vesta SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Huis Van Vesta SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Huis Van Vesta SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Huis Van Vesta SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van 't Huis Van Vesta SPRL in sociale netwerken
Look for responds of 't Huis Van Vesta SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Huis Van Vesta SPRL. Laat een reactie achter voor 't Huis Van Vesta SPRL. 't Huis Van Vesta SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Huis Van Vesta SPRL. Leave a respond for 't Huis Van Vesta SPRL. 't Huis Van Vesta SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Huis Van Vesta SPRL op de google maps. Adres en contacten 't Huis Van Vesta SPRL
Location of 't Huis Van Vesta SPRL on the google maps. Address and contacts of 't Huis Van Vesta SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Huis Van Vesta SPRL 't Huis Van Vesta SPRL: JB Elektro | MANUSCRIT (LE)-DEVIERESS | COIFFURE YVES | INSTITUT CASTALIE | Kunstgalerij Socotti

Other related companies as 't Huis Van Vesta SPRL: JB Elektro | MANUSCRIT (LE)-DEVIERESS | COIFFURE YVES | INSTITUT CASTALIE | Kunstgalerij Socotti

't Huis Van Vesta SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Huis Van Vesta SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03696044921. Het bedrijf 't Huis Van Vesta SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Liherin 8X; 6670; Gouvy (Limerlé). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 600,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Decorations for exhibitions and parties. Lijst met producten zijn Internet - Services.
De hoofdactiviteit van 't Huis Van Vesta SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Huis Van Vesta SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Huis Van Vesta SPRL, openstaande posities, locatie van 't Huis Van Vesta SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Huis Van Vesta SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Huis Van Vesta SPRL, company assigned to the tax number BE03696044921. The company 't Huis Van Vesta SPRL is located at the address: Rue de Liherin 8X; 6670; Gouvy (Limerlé). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 600,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Decorations for exhibitions and parties. List of products are Internet - Services.
The main activity of 't Huis Van Vesta SPRL is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Huis Van Vesta SPRL is not available. You also can look at reviews of 't Huis Van Vesta SPRL, open positions, location of 't Huis Van Vesta SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Huis Van Vesta SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Huis Van Vesta SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Huis Van Vesta SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Huis Van Vesta SPRL, employees, financial statistics.