TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

Contactgegevens TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6997-Erézée, België

Telefoon (phone): 086-47.74.70 (+32-086-47.74.70) 086-47.74.70 (+32-086-47.74.70)

Fax (fax): 086-47.72.73 (+32-086-47.72.73) 086-47.72.73 (+32-086-47.72.73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA
Products information TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

BTW identificatienummer (tax): BE09526763916
Ondernemingsnummer: 7028198242
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): 33
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA
(Get full report from official database of BE for TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA
Addition kinds of activities for TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
34710203. Kleur en afwerking van aluminium of gevormde producten | Coloring and finishing of aluminum or formed products
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery

Werken bij TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA in sociale netwerken
Look for responds of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Laat een reactie achter voor TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. Leave a respond for TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA. TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA op de google maps. Adres en contacten TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA
Location of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA on the google maps. Address and contacts of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: LA VERTE PRAIRIE | NADIA SEYS | C. KERKHOF | NOEL HENCKAERTS | RIA VANSIMPSEN

Other related companies as TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA: LA VERTE PRAIRIE | NADIA SEYS | C. KERKHOF | NOEL HENCKAERTS | RIA VANSIMPSEN

TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09526763916. Het bedrijf TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA bevindt zich op het adres: 6997-Erézée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 33 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, openstaande posities, locatie van TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA op de kaart.

TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, company assigned to the tax number BE09526763916. The company TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is located at the address: 6997-Erézée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 33 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA were not found.
The main activity of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA is not available. You also can look at reviews of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, open positions, location of TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNIQUES SPECIALES DU BETON DE VOIRIE (TSVB) SA, employees, financial statistics.