LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV

Contactgegevens LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1080-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-410.29.45 (+32-02-410.29.45) 02-410.29.45 (+32-02-410.29.45)

Fax (fax): 02-410.18.43 (+32-02-410.18.43) 02-410.18.43 (+32-02-410.18.43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV
Products information LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE02813568115
Ondernemingsnummer: 4136047363
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): 140
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV
Addition kinds of activities for LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV

14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
65310105. Makelaar, residentieel | Real estate agent, residential
67269903. Overheidslening van de overheidslening (gnma) | Government national mortgage association (gnma) pools
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Laat een reactie achter voor LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. Leave a respond for LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV. LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV
Location of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: HUIS VANDEGINSTE | L. DE POTTER | QUICK CAR WASH | Thijs L Autobedrijf | H. CORNELIS

Other related companies as LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV: HUIS VANDEGINSTE | L. DE POTTER | QUICK CAR WASH | Thijs L Autobedrijf | H. CORNELIS

LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813568115. Het bedrijf LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV bevindt zich op het adres: 1080-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 140 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, openstaande posities, locatie van LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV op de kaart.

LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is a company, that was registered 1997 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, company assigned to the tax number BE02813568115. The company LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is located at the address: 1080-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 140 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV were not found.
The main activity of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, open positions, location of LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DU NETTOYAGE SA-NV, employees, financial statistics.