Delporte Lieven Ontwerpbureau

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Delporte Lieven Ontwerpbureau
Private companiesTextile Mill Products • Delporte Lieven Ontwerpbureau

Contactgegevens Delporte Lieven Ontwerpbureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delporte Lieven Ontwerpbureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delporte Lieven Ontwerpbureau

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 703; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 52 54 (+32-09 221 52 54) 09 221 52 54 (+32-09 221 52 54)

Fax (fax): +32 (67) 639-24-32 +32 (67) 639-24-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delporte Lieven Ontwerpbureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delporte Lieven Ontwerpbureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delporte Lieven Ontwerpbureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delporte Lieven Ontwerpbureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delporte Lieven Ontwerpbureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delporte Lieven Ontwerpbureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delporte Lieven Ontwerpbureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delporte Lieven Ontwerpbureau
Products information Delporte Lieven Ontwerpbureau

BTW identificatienummer (tax): BE02817138671
Ondernemingsnummer: 3301361083
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Delporte Lieven Ontwerpbureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delporte Lieven Ontwerpbureau
(Get full report from official database of BE for Delporte Lieven Ontwerpbureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delporte Lieven Ontwerpbureau
Addition kinds of activities for Delporte Lieven Ontwerpbureau

525101. Gereedschap | Tools
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
50850601. Borstels, industrieel | Brushes, industrial
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant

Werken bij Delporte Lieven Ontwerpbureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delporte Lieven Ontwerpbureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delporte Lieven Ontwerpbureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delporte Lieven Ontwerpbureau. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Delporte Lieven Ontwerpbureau in sociale netwerken
Look for responds of Delporte Lieven Ontwerpbureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delporte Lieven Ontwerpbureau. Laat een reactie achter voor Delporte Lieven Ontwerpbureau. Delporte Lieven Ontwerpbureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delporte Lieven Ontwerpbureau. Leave a respond for Delporte Lieven Ontwerpbureau. Delporte Lieven Ontwerpbureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delporte Lieven Ontwerpbureau op de google maps. Adres en contacten Delporte Lieven Ontwerpbureau
Location of Delporte Lieven Ontwerpbureau on the google maps. Address and contacts of Delporte Lieven Ontwerpbureau

Andere gerelateerde bedrijven als come Delporte Lieven Ontwerpbureau Delporte Lieven Ontwerpbureau: BBL | JEAN-MARC FRANCE | Norga Chr | De Smedt J-P | REN? BELLEN

Other related companies as Delporte Lieven Ontwerpbureau: BBL | JEAN-MARC FRANCE | Norga Chr | De Smedt J-P | REN? BELLEN

Delporte Lieven Ontwerpbureau is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delporte Lieven Ontwerpbureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02817138671. Het bedrijf Delporte Lieven Ontwerpbureau bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 703; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Delporte Lieven Ontwerpbureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delporte Lieven Ontwerpbureau is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delporte Lieven Ontwerpbureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delporte Lieven Ontwerpbureau, openstaande posities, locatie van Delporte Lieven Ontwerpbureau op de kaart.

Delporte Lieven Ontwerpbureau is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delporte Lieven Ontwerpbureau, company assigned to the tax number BE02817138671. The company Delporte Lieven Ontwerpbureau is located at the address: Kortrijksesteenweg 703; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. Products created in Delporte Lieven Ontwerpbureau were not found.
The main activity of Delporte Lieven Ontwerpbureau is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delporte Lieven Ontwerpbureau is not available. You also can look at reviews of Delporte Lieven Ontwerpbureau, open positions, location of Delporte Lieven Ontwerpbureau on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delporte Lieven Ontwerpbureau, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delporte Lieven Ontwerpbureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delporte Lieven Ontwerpbureau, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delporte Lieven Ontwerpbureau, employees, financial statistics.