Huysmans Verzekeringen BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Huysmans Verzekeringen BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Huysmans Verzekeringen BVBA

Contactgegevens Huysmans Verzekeringen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huysmans Verzekeringen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huysmans Verzekeringen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Welvaartstraat 21; 2250; Olen, België

Telefoon (phone): 014 21 21 31 (+32-014 21 21 31) 014 21 21 31 (+32-014 21 21 31)

Fax (fax): 014 21 26 16 (+32-014 21 26 16) 014 21 26 16 (+32-014 21 26 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huysmans Verzekeringen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huysmans Verzekeringen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huysmans Verzekeringen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huysmans Verzekeringen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huysmans Verzekeringen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huysmans Verzekeringen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huysmans Verzekeringen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huysmans Verzekeringen BVBA
Products information Huysmans Verzekeringen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03844635009
Ondernemingsnummer: 1258178710
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Savings-banks

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huysmans Verzekeringen BVBA
(Get full report from official database of BE for Huysmans Verzekeringen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huysmans Verzekeringen BVBA
Addition kinds of activities for Huysmans Verzekeringen BVBA

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
26319901. Bindenkarton | Binders' board
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij Huysmans Verzekeringen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huysmans Verzekeringen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huysmans Verzekeringen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huysmans Verzekeringen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Huysmans Verzekeringen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Huysmans Verzekeringen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huysmans Verzekeringen BVBA. Laat een reactie achter voor Huysmans Verzekeringen BVBA. Huysmans Verzekeringen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huysmans Verzekeringen BVBA. Leave a respond for Huysmans Verzekeringen BVBA. Huysmans Verzekeringen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huysmans Verzekeringen BVBA op de google maps. Adres en contacten Huysmans Verzekeringen BVBA
Location of Huysmans Verzekeringen BVBA on the google maps. Address and contacts of Huysmans Verzekeringen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Huysmans Verzekeringen BVBA Huysmans Verzekeringen BVBA: AXA | MIRELLA MINGOIA GIACOMA | CONRAD CONSULTING | Application Engineers | HOREMANS DIAMOND INTERN.

Other related companies as Huysmans Verzekeringen BVBA: AXA | MIRELLA MINGOIA GIACOMA | CONRAD CONSULTING | Application Engineers | HOREMANS DIAMOND INTERN.

Huysmans Verzekeringen BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huysmans Verzekeringen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844635009. Het bedrijf Huysmans Verzekeringen BVBA bevindt zich op het adres: Welvaartstraat 21; 2250; Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Savings-banks.
De hoofdactiviteit van Huysmans Verzekeringen BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huysmans Verzekeringen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huysmans Verzekeringen BVBA, openstaande posities, locatie van Huysmans Verzekeringen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huysmans Verzekeringen BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huysmans Verzekeringen BVBA, company assigned to the tax number BE03844635009. The company Huysmans Verzekeringen BVBA is located at the address: Welvaartstraat 21; 2250; Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Savings-banks.
The main activity of Huysmans Verzekeringen BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Huysmans Verzekeringen BVBA is not available. You also can look at reviews of Huysmans Verzekeringen BVBA, open positions, location of Huysmans Verzekeringen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huysmans Verzekeringen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huysmans Verzekeringen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huysmans Verzekeringen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huysmans Verzekeringen BVBA, employees, financial statistics.