Flasim Invest cvoha

Contactgegevens Flasim Invest cvoha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flasim Invest cvoha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flasim Invest cvoha

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schilvergemlaan 25; 9550; Herzele, België

Telefoon (phone): 053 62 32 50 (+32-053 62 32 50) 053 62 32 50 (+32-053 62 32 50)

Fax (fax): 053 63 02 42 (+32-053 63 02 42) 053 63 02 42 (+32-053 63 02 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flasim Invest cvoha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flasim Invest cvoha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flasim Invest cvoha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flasim Invest cvoha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flasim Invest cvoha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flasim Invest cvoha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flasim Invest cvoha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flasim Invest cvoha
Products information Flasim Invest cvoha

BTW identificatienummer (tax): BE05393981933
Ondernemingsnummer: 9453155517
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Flasim Invest cvoha zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flasim Invest cvoha
(Get full report from official database of BE for Flasim Invest cvoha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flasim Invest cvoha
Addition kinds of activities for Flasim Invest cvoha

399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij Flasim Invest cvoha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flasim Invest cvoha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flasim Invest cvoha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flasim Invest cvoha. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Flasim Invest cvoha in sociale netwerken
Look for responds of Flasim Invest cvoha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flasim Invest cvoha. Laat een reactie achter voor Flasim Invest cvoha. Flasim Invest cvoha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flasim Invest cvoha. Leave a respond for Flasim Invest cvoha. Flasim Invest cvoha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flasim Invest cvoha op de google maps. Adres en contacten Flasim Invest cvoha
Location of Flasim Invest cvoha on the google maps. Address and contacts of Flasim Invest cvoha

Andere gerelateerde bedrijven als come Flasim Invest cvoha Flasim Invest cvoha: FLM-REAL BENELUX SA | HURSEL R.-TYVAERT K. | ALEXANDRE ASSURANCES | JACQUES DECELLE | de Sede of Switzerland AG

Other related companies as Flasim Invest cvoha: FLM-REAL BENELUX SA | HURSEL R.-TYVAERT K. | ALEXANDRE ASSURANCES | JACQUES DECELLE | de Sede of Switzerland AG

Flasim Invest cvoha is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flasim Invest cvoha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05393981933. Het bedrijf Flasim Invest cvoha bevindt zich op het adres: Schilvergemlaan 25; 9550; Herzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Flasim Invest cvoha zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flasim Invest cvoha is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flasim Invest cvoha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flasim Invest cvoha, openstaande posities, locatie van Flasim Invest cvoha op de kaart.

Flasim Invest cvoha is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flasim Invest cvoha, company assigned to the tax number BE05393981933. The company Flasim Invest cvoha is located at the address: Schilvergemlaan 25; 9550; Herzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Flasim Invest cvoha were not found.
The main activity of Flasim Invest cvoha is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Flasim Invest cvoha is not available. You also can look at reviews of Flasim Invest cvoha, open positions, location of Flasim Invest cvoha on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flasim Invest cvoha, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flasim Invest cvoha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flasim Invest cvoha, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flasim Invest cvoha, employees, financial statistics.