PIERRE DUTRANNOIS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PIERRE DUTRANNOIS

Contactgegevens PIERRE DUTRANNOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE DUTRANNOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE DUTRANNOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 93; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69867656 (+32-69867656) 69867656 (+32-69867656)

Fax (fax): +32 (12) 249-55-38 +32 (12) 249-55-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE DUTRANNOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE DUTRANNOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE DUTRANNOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE DUTRANNOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE DUTRANNOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE DUTRANNOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE DUTRANNOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE DUTRANNOIS
Products information PIERRE DUTRANNOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02650146484
Ondernemingsnummer: 2185150146
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PIERRE DUTRANNOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE DUTRANNOIS
(Get full report from official database of BE for PIERRE DUTRANNOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE DUTRANNOIS
Addition kinds of activities for PIERRE DUTRANNOIS

333400. Primair aluminium | Primary aluminum
353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
79991603. Toeristengids | Tourist guide
87349903. Food testing service | Food testing service

Werken bij PIERRE DUTRANNOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE DUTRANNOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE DUTRANNOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE DUTRANNOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van PIERRE DUTRANNOIS in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE DUTRANNOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE DUTRANNOIS. Laat een reactie achter voor PIERRE DUTRANNOIS. PIERRE DUTRANNOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE DUTRANNOIS. Leave a respond for PIERRE DUTRANNOIS. PIERRE DUTRANNOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE DUTRANNOIS op de google maps. Adres en contacten PIERRE DUTRANNOIS
Location of PIERRE DUTRANNOIS on the google maps. Address and contacts of PIERRE DUTRANNOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE DUTRANNOIS PIERRE DUTRANNOIS: FLSMOLENSK DIAMONDS NV | DRUKKERIJ BOEL | Hybrid Software Solutions | GILBERT CLAES | TRAITEUR PICO BELLO

Other related companies as PIERRE DUTRANNOIS: FLSMOLENSK DIAMONDS NV | DRUKKERIJ BOEL | Hybrid Software Solutions | GILBERT CLAES | TRAITEUR PICO BELLO

PIERRE DUTRANNOIS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE DUTRANNOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02650146484. Het bedrijf PIERRE DUTRANNOIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 93; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in PIERRE DUTRANNOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE DUTRANNOIS is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE DUTRANNOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE DUTRANNOIS, openstaande posities, locatie van PIERRE DUTRANNOIS op de kaart.

PIERRE DUTRANNOIS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE DUTRANNOIS, company assigned to the tax number BE02650146484. The company PIERRE DUTRANNOIS is located at the address: RUE DE LA GARE 93; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in PIERRE DUTRANNOIS were not found.
The main activity of PIERRE DUTRANNOIS is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE DUTRANNOIS is not available. You also can look at reviews of PIERRE DUTRANNOIS, open positions, location of PIERRE DUTRANNOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE DUTRANNOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE DUTRANNOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE DUTRANNOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE DUTRANNOIS, employees, financial statistics.